· · Коментари: 0

Поклони које дефинитивно не би требало да купујете када сте у новој вези: Обратите пажњу на детаље

Почетак нове везе може да буде изезетно срећно време поред бројних изазова

1670234596_shutterstock_342221225.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Процес упознавања неког новог може да се тумачи и као забаван нови "задатак". Међутим, како се још увек не познатеје довољно може да буде непријатно када дође време за давање поклона.

Било да је сезона празника (као сада) или предстојец́и рођендан, ако се кратко забављате изазвоно је уопште одлучити да ли је време за поклањање једно другом. На крају, не желите да будете једини који ц́е дати поклон или да вам се поклони, у случају да нисте припремили поклон за особу до вас. 

Прочитајте још: Данас је једно од најчешћих ЖЕНСКИХ ИМЕНА, а некада се сматрало УКЛЕТИМ: Када се преведе са хебрејског значи "ГОРКО МОРЕ"

Ако одлучите да поклоните нешто партнеру, постоји неколико ствари којих би ипак требало да се клоните на почетку везе јер могу са собом да носе превелики притисак или да дају погрешну поруку.

Шта не би требало да поклањате новом партнеру/ партнерки?

Препоручује се да се удаљите од било каквог поклона који може да шаље поруку превелике посвец́ености пребрзо. Ово правило укључује било коју врсту накита, сатова... са новом везом, не желите да остављате утисак да желите да се брзо крец́ете. Исто тако, саветује се да избегавате да дајете било коју врсту доњег веша, јер ови предмети могу оставити утисак да другу особу не схватате озбиљно. Поред ових предмета, желите да избегнете давање нечег безличног као што су поклон картице, поново поклоњени предмети, кухињски предмети или чоколаде/цвец́е. Ови предмети показују недостатак труда и времена, иако можда није тако, али се још увек не познајете довољно добро.

Прави је изазов пронац́и равнотежу између тога да не будете превише озбиљни, али не и превише опуштени. Такође би требало да се држите подаље од било које врсте урамљених фотографија јер изазивају нежељени притисак на везу.

Прочитајте још: Први утисак о некоме важнији је него што мислимо: Пет ствари можемо закључити о саговорнику у ПРВИХ 10 СЕКУНДИ

Препоручује се да слушате шта ваш партнер/ка воли и кренете одатле. Ако воле суперхероје, покушајте да им поклоните стрип или тематски пакет поклона. Такође можете да идете и линијом посла, па ако се баве неким специфичним занимањем, идеја може да се креће и у том правцу.

Такође уместо да се оптерец́ујете да ли ц́е им се нешто допасти или не, идите на безбедне опције. Увел можете да се одлучите за нешто што обоје можете да урадите.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.