· · Komentari: 0

Pokloni koje definitivno ne bi trebalo da kupujete kada ste u novoj vezi: Obratite pažnju na detalje

Početak nove veze može da bude izezetno srećno vreme pored brojnih izazova

1670234596_shutterstock_342221225.jpg
Foto: Shutterstock

Proces upoznavanja nekog novog može da se tumači i kao zabavan novi "zadatak". Međutim, kako se još uvek ne poznateje dovoljno može da bude neprijatno kada dođe vreme za davanje poklona.

Bilo da je sezona praznika (kao sada) ili predstojeći rođendan, ako se kratko zabavljate izazvono je uopšte odlučiti da li je vreme za poklanjanje jedno drugom. Na kraju, ne želite da budete jedini koji će dati poklon ili da vam se pokloni, u slučaju da niste pripremili poklon za osobu do vas. 

Pročitajte još: Danas je jedno od najčešćih ŽENSKIH IMENA, a nekada se smatralo UKLETIM: Kada se prevede sa hebrejskog znači "GORKO MORE"

Ako odlučite da poklonite nešto partneru, postoji nekoliko stvari kojih bi ipak trebalo da se klonite na početku veze jer mogu sa sobom da nose preveliki pritisak ili da daju pogrešnu poruku.

Šta ne bi trebalo da poklanjate novom partneru/ partnerki?

Preporučuje se da se udaljite od bilo kakvog poklona koji može da šalje poruku prevelike posvećenosti prebrzo. Ovo pravilo uključuje bilo koju vrstu nakita, satova... sa novom vezom, ne želite da ostavljate utisak da želite da se brzo krećete. Isto tako, savetuje se da izbegavate da dajete bilo koju vrstu donjeg veša, jer ovi predmeti mogu ostaviti utisak da drugu osobu ne shvatate ozbiljno. Pored ovih predmeta, želite da izbegnete davanje nečeg bezličnog kao što su poklon kartice, ponovo poklonjeni predmeti, kuhinjski predmeti ili čokolade/cveće. Ovi predmeti pokazuju nedostatak truda i vremena, iako možda nije tako, ali se još uvek ne poznajete dovoljno dobro.

Pravi je izazov pronaći ravnotežu između toga da ne budete previše ozbiljni, ali ne i previše opušteni. Takođe bi trebalo da se držite podalje od bilo koje vrste uramljenih fotografija jer izazivaju neželjeni pritisak na vezu.

Pročitajte još: Prvi utisak o nekome važniji je nego što mislimo: Pet stvari možemo zaključiti o sagovorniku u PRVIH 10 SEKUNDI

Preporučuje se da slušate šta vaš partner/ka voli i krenete odatle. Ako vole superheroje, pokušajte da im poklonite strip ili tematski paket poklona. Takođe možete da idete i linijom posla, pa ako se bave nekim specifičnim zanimanjem, ideja može da se kreće i u tom pravcu.

Takođe umesto da se opterećujete da li će im se nešto dopasti ili ne, idite na bezbedne opcije. Uvel možete da se odlučite za nešto što oboje možete da uradite.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.