Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Пребрзо вам куцају НАМИРНИЦЕ НА КАСИ, не стижете да их спакујете и ХВАТА ВАС ПАНИКА? Постоји сјајан трик за ову ситуацију (ВИДЕО)

Ситуација која се редовно дешава свима

1667306557_prodavnica.png
Фото:ТикТок/принтсцреен/циаранеллиоттwалм
Oglas

Колико пута вам се десило да касирка пребрзо скенира артикле које сте одабрали, а ви не стижете да их спакујете? Хвата вас паника јер људи иза вас чекају, што вас само додатно унервози? Вероватно често.

Један корисник ТикТока нашао се у истој ситуацији, али је открио трик како то да спречи. И видеу који је прегледало доста људи, он је показао како успорава тај процес тако што намирнице распоређује широко по траци уместо да их посложи на једну или две веће гомиле.

Прочитајте још: Да ли знате одакле потиче израз "ЖУТА ШТАМПА"? Сви га користе, а мало њих зна како је настао

@циаранеллиоттwалм ЛИФЕ ХАЦК #алди #фyп #схоппинг #супермаркет #теллме #рентфрее #цхеат #лифехацк ♬ оригинал соунд - Циаран Еллиотт Wалмс

Један део гледалаца се одушевио видеом, изјавивши да ће покушати овај трик првом приликом. Међутим, огласила се и једна касирка која је упозорила:

"Ја сам касирка и могу вам рећи да вичу на мене ако нисам довољно брза."

Има и оних који су тврдили да могу добити отказ због спорог скенирања. Сетите се тога када следећи пут будете стајали у реду на каси.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas