· · Коментари: 0

ПРЕЦИЗАН ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Узмите оловку у руке и за 3 СЕКУНДЕ сазнајте који сте тип

Не размишљајте превише и пустите руку да вас сама води.

1640505535______________Untitled.png
Фото: TWITTER/PRINTSCREEN/@MALASIRENA111

Како пишете слово "X"? Урадите овај тест личности, откриће вам невероватне чињенице о вашем кларактеру!

Фото: TWITTER/PRINTSCREEN/@MALASIRENA111

Који број се поклапа са вашим стилом цртања икса?

1 - Ви живите у прошлости и тврдоглаво одбијате да изађете из своје ушушкане чауре. Желите да идете напред, да мењате ствари у животу, али најчешће брзо одустанете јер вам се чини превише компликованим.

Прочитајте још: НАЈТЕЖИ ЈЕЗИЦИ ЗА УЧЕЊЕ: Српски се нашао у четвртој категорији, а ево шта то значи (ФОТО)

2 - Ви се скривате од нечега, вероватно од неког догађаја из прошлости који вас је повредио. Покушавате да преварите себе непрекидним "акцијањем", али морате да се суочите са оним што вас кочи да бисте могли да наставите са животом.

3 - Ви сте "бунтовник без разлога", волите да се истичете и зато увек контрирате, чак и када знате да нисте у праву. Страх од тога да нећете бити примећени је већи од чињенице да заправо уоште не уживате у овом бунтовничком ставу.

4 - Ви сте далеко у будућности! Непрестано размишљате унапред, планирате догађаје и предвиђате могуће препреке. Избегавате да се бавите прошлошћу, принцип вам је "што је било, било је и идемо даље". Понекад је корисно осврнути се и размислити о искуствима која сте стекли.

5 - Ви сте вероватно леворуки, а и то нешто говори о вашој личности. Краси вас изражена интелигенција, кративни сте, али и тврдоглави. Велика је вероватноћа да имате проблема да се повежете с људима  "на прву лопту".

6 - Ви постављате трендове! Имате радознао ум и широко поље интересовања. Врло вероватно се многи угледају на вас. Све што је ново и корисно, први ћете усвојити, а онда ће вас други следити. У сваком окружењу те лидер, на послу уживате велико поштовање.

7 - Ви живите по сопственим правилима! Веома сте независни, не марите за мишљење околине, и баш те особине вас чине изузетно добрим пријатељем. Социјална интелигенција вам је веома развијена, а ко се вама обрати за савет - увек ће имати користи!

8 - Ви размишљате "изван оквира", увек проналазите неки други угао гледања на догађаје и људе. Изузетно сте интелигентни и знатижељни, не прихватате ауторитете олако. Очекујете аргументе ако ћете већ неког уважити и поштовати.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.