Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПРОМЕНИЛА ЈЕ СВЕ БОЈЕ КОСЕ, а куне се да МУШКАРЦИ НАЈВИШЕ ПАДАЈУ НА ОВУ: "Упознала сам љубав свог живота са овом бојом" (ВИДЕО)

Када је имала косу у више боја, каже да је нико није чак ни гледао

1677496558_tIK-tOK-KOSA.png
Пхото: ТикТок принтсцреен/ сарахелизxбетх
Oglas

Канадска фризерка, Сара Елизабет, на ТикТоку је поделила симпатичан, забаван снимак који је убрзо постао виралан - прегледало га је преко 2, 3 милиона људи,  у ком прича о томе која боја косе се највише допада мушкарцима.

Наравно, Сара прича из сопственог искуства, и ово не може бити правило, али занимљиво је упознати се са увидима жене која каже да је у животу променила сваку боју косе. Она је објаснила, да је током живота помно обраћала пажњу на то какве мушкарце привлачи, у зависности од тога какву боју косе има.

" Као плавуша сам дефинитивно добијала највише мушке пажње", каже она на самом почетку, али уједно додаје да су јој тада прилазили најмање квалитетни мушкарци, који су је третирали као дете, и које је окарактерисала као "кретене".

@сарахелизxбетх И лове доинг цолоур цоррецтионс со муцх🖤 #фyп #форyоу #WеГетИт #хаир #yегхаир #цолоурцоррецтион ♬ #виолинтранситион - Зацхфромдиснеy

" Док сам била плавуша, осећала сам се као да ме мушкарци посматрају помало презриво. И много њих желело је да ме искористи, тако да моје искуство са мушкарцима у том тренутку није било добро", закључила је.

Сара је потом истакла, да је као бринета привлачила мушку пажњу, али ни близу онога као када је била плавуша. Када је имала косу у више боја, каже да је нико није чак ни гледао!

Но, боја косе која је њој донела најбоља искуства са мушкарцима јесте црвена.

" Дефинитивно не добијам толико негативне пажње од стране мушкараца као када сам била плавуша, али рекла бих да је имам више него кад сам била бринета, просто јер је ова боја ефектнија. Али сви мушкарци које сам упознала са црвеном бојом - они су беспрекорни. Упознала сам љубав свог живота са овом боје косе", објаснила је.

@сарахелизxбетх #ститцх wитх @Тори Стевенс ♬ Супермодел - СЗА

Занимљиво је да се пуно жена у коментарима сложило са њеном проценом.

" Имала сам скоро сваку боју косе и ово је 100 одсто тачно, а нико ми не верује да ме мушкарци третирају другачије само на основу боје косе"

" Да, када сам била плавуша, била сам јако лоше третирана".

"Фарбала сам се у све боје које постоје и стварно могу да се сложим са овим", само су неки од коментара.

Шта ви мислите - има ли Сарина теорије икакве везе са стварношћу?

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas