Oglas
· · Komentari: 0

PROMENILA JE SVE BOJE KOSE, a kune se da MUŠKARCI NAJVIŠE PADAJU NA OVU: "Upoznala sam ljubav svog života sa ovom bojom" (VIDEO)

Kada je imala kosu u više boja, kaže da je niko nije čak ni gledao

1677496558_tIK-tOK-KOSA.png
Photo: TikTok printscreen/ sarahelizxbeth
Oglas

Kanadska frizerka, Sara Elizabet, na TikToku je podelila simpatičan, zabavan snimak koji je ubrzo postao viralan - pregledalo ga je preko 2, 3 miliona ljudi,  u kom priča o tome koja boja kose se najviše dopada muškarcima.

Naravno, Sara priča iz sopstvenog iskustva, i ovo ne može biti pravilo, ali zanimljivo je upoznati se sa uvidima žene koja kaže da je u životu promenila svaku boju kose. Ona je objasnila, da je tokom života pomno obraćala pažnju na to kakve muškarce privlači, u zavisnosti od toga kakvu boju kose ima.

" Kao plavuša sam definitivno dobijala najviše muške pažnje", kaže ona na samom početku, ali ujedno dodaje da su joj tada prilazili najmanje kvalitetni muškarci, koji su je tretirali kao dete, i koje je okarakterisala kao "kretene".

@sarahelizxbeth I love doing colour corrections so much🖤 #fyp #foryou #WeGetIt #hair #yeghair #colourcorrection ♬ #violintransition - Zachfromdisney

" Dok sam bila plavuša, osećala sam se kao da me muškarci posmatraju pomalo prezrivo. I mnogo njih želelo je da me iskoristi, tako da moje iskustvo sa muškarcima u tom trenutku nije bilo dobro", zaključila je.

Sara je potom istakla, da je kao brineta privlačila mušku pažnju, ali ni blizu onoga kao kada je bila plavuša. Kada je imala kosu u više boja, kaže da je niko nije čak ni gledao!

No, boja kose koja je njoj donela najbolja iskustva sa muškarcima jeste crvena.

" Definitivno ne dobijam toliko negativne pažnje od strane muškaraca kao kada sam bila plavuša, ali rekla bih da je imam više nego kad sam bila brineta, prosto jer je ova boja efektnija. Ali svi muškarci koje sam upoznala sa crvenom bojom - oni su besprekorni. Upoznala sam ljubav svog života sa ovom boje kose", objasnila je.

@sarahelizxbeth #stitch with @Tori Stevens ♬ Supermodel - SZA

Zanimljivo je da se puno žena u komentarima složilo sa njenom procenom.

" Imala sam skoro svaku boju kose i ovo je 100 odsto tačno, a niko mi ne veruje da me muškarci tretiraju drugačije samo na osnovu boje kose"

" Da, kada sam bila plavuša, bila sam jako loše tretirana".

"Farbala sam se u sve boje koje postoje i stvarno mogu da se složim sa ovim", samo su neki od komentara.

Šta vi mislite - ima li Sarina teorije ikakve veze sa stvarnošću?

 

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas