Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПСИХОЛОШКИ ТЕСТ: Који симбол вам је привукао највише пажње (ФОТО)

Погледајте шта вам је потребно да би напредовали

1674744735_psiholoski-test1.png
Фото: Принтсцреен - Реддит
Oglas

Да ли вец́ дуго покушавате да сазнате шта вам је тачно потребно да бисте покренули свој живот и да бисте напредовали?

Је ли вас нешто мучило у претходном периоду? Овај тест откриће како ствари заправо стоје. Који симбо вам је привукао највише пажње? 

Фото: Принтсцреен - Реддит

1. Лав

Ово симболизује вашу потребу да имате контролу над својом судбином. Лав представља симбол Сунца – крајњег извора моћи. Овај избор указује на то да сте учинили све што можете да живите добро, али се ипак осећате заробљеним и као да не можете даље. Забрињавају вас питања шта и како даље.

Морате прихватити да је ваш живот управо онакав какав треба бити, а када се с тим помирите отвориће вам се други начини и могућности. Сви ваши досадашњи избори направљени су с разлогом и ви се морате ускладити са том спознајом.

2. Пешчани сат

Уколико сте изабрали пешчани сат, то значи да се осећате заробљеним у времену. Окренути сте прошлости и неком болном искуству које вас тамо држи. Осећате се као да се полако давите, немате енергије и помирени сте с тим да живот није лак и леп.

Ако икако можете, требали би се помирити с прошлошћу и наставити даље. Бићете јачи него раније и све трагедије су у ствари лекције за будућност. Живите у садашњости, јер када то научите време ће постати ваш пријатељ.

3. Месец

Избор симбола Месеца открива да је ваше срце тренутно попут бојног поља. Нешто снажно дубоко у вама не дозвољава вам да имате миран сан или вас у потпуности мучи несаница. Је ли то мржња, љутња или само страст?

Вашем духу је потребан мир и најбољи начин за то је да изнесете емоције искрено и отворено. Признајте и себи и другој страни што осећате. Када нису тајне, емоције нас не изједају, а њихово прикривање увек доноси више штете него користи.

4. Кључ

Ако сте изабрали кључ, то значи да су вашем духу очајнички потребни одговори. Све што сте мислили и у што сте веровали ођедном је стављено на испит. Могуће је да сте се уморили од потраге за истином и тачним одговорима. Можда вам је све то чак и досадило.

Време је да кроз нове пустоловине и авантуре спознате другу страну живота. Догодиће вам се ускоро одређене манифестације које ће вам помоћи да савладате тренутни период. Неопходно је да негде отпутујете, макар и на један дан.

5. Рука

Избор овог древног симбола указује на то да сте опкољени негативном енергијом. Ваш дух тежи да се ослободи од тога и ако примећујете да вам се догађају чудне ствари, то су значи да вас нешто изнутра покушава упозорити на ситуацију.

Али, занимљиво је да смо ми одувек заробљени од стране злих сила, али и да увек имамо избор да се ослободимо тога. Пут ка ослобођењу подразумева праштање и љубав, прво према себи, а потом и другима. Пронађите време за људе које волите и релаксацију.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas