Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Састав дечака је НАСМЕЈАО РЕГИОН: Отворио душу и објаснио како се осећа у школи, свако мучи своју муку (ФОТО)

Како изгледа одлазак у школу из угла једног основца?

1635335245_kids-g3ddb9d00d_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Школа деци може да причињава стрес, посебно када је почетак нове школске године и када се након одмарања враћају у клупе и дневним рутинама. Свако дете то доживљава и изражава на свој начин.

Школарци у нижим разредима незадовољство одласком у школу умеју да покажу на изузетно симпатичне начине. Њихова сурова искреност изазива осмехе, а већина старијих ипак не може да се не сложи да неким размишљањима деце, мада на онај шаљив начин, јер када одрастемо схватимо колико нам је образовање важно.

Али, како изгледа свакодневни одлазак у школу из угла једног основца? Дечак је на тему писменог састава, "Мој живот, моја прича" одговорио онако како се нико није надао, искреност је била јача.

- Родио сам се седми по реду у мојој породици. Добио сам име Дајо по имену мога деде. Због тог имена тати сам постао миљеник, а од малена сам волео спорт, па су ме уписали на кошарку.

- Морао је доћи и тај дан, почела је школа. Кад сам кренуо у школу, био сам јако срећан и мислио сам да је школа забавна. Али, од разреда до разреда, схватио сам да је школа најгора ствар која ми се могла десити у животу. И од тада сваки дан кад сам у школи, осећам се као у затвору - речи су основца на писменом задатку из српског језика.

Дечак је једноставно одговорио теми онако како се осећао у том моменту, а ми верујемо да ће се школа њему ипак приближити и да ће временом схватити све њене добробити.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas