Где си?
Лоше је ако објавите локацију, али је подједнако лоше и ако то не радите, јер то значи да особа не зна да користи ту опцију.
Намејани селфи праве добри људи, а замишљен...

Иако многи праве тужно лице, скупљају усне и дижу обрве, експерти тврде да на основу израза лица се виде емоције и стање у којем се човек налази. Они тврде да онај ко се смеје на селфи фотографији је, по правилу добронамерна особа пријатељски настројена према људима. Они који се сликају из доњег ракуса су прилагодљиве особе.

Филтери...
Посебна прича су особе које направе селфи па слику дораде филером којим скидају године и тежину...

Ипак, они који се сликају на јавним местима где се види локација су искрени и, такође, наивни. Често фотографија јасно показује локацију г де је снимљена, а онај ко је сликао напише "Ту негде" или "негде у свету", што је крајње наивно.

Ко се слика у туђем купатилу своје треба да реновира, а бели пас и заводник не иду заједно.

Поред тога, позадина често открива све о особи која се слика - онај ко се стално слика у туђем купатило значи да своје треба да реновира. На сликама секси мама се често виде играчке и ствари које се суше на радијатору, али и регали са миљеима и слично. Посебно су занимљиви заводници који се сликају са малим белим псима које воле жене, јер директно шаљу поруку да су - ожењени.

Студија Универзитета Флориде је показала да људи који често објављују селфи слике имају проблема у љубавном животу. То су особе које, у принципу, мисле да су лепе и њихова самоувереност доводи до сукоба, јер тешко прелазе преко замерки партнера.

Прочитајте још: Ево како да знате да ли је ЖЕНА УСАМЉЕНА на основу њеног ФАЦЕБООК и ИНСТАГРАМ профила!

Аутори студије спекулишу и да је количина изазовних фотографија које објави један партнер у директној вези са несигурношћу другог партнера. Наиме, ако нека девојка редовно објављује секси слике то готово увек, истраживање је показало, њеном партнеру смета и чини га нервозним.