Gde si?
Loše je ako objavite lokaciju, ali je podjednako loše i ako to ne radite, jer to znači da osoba ne zna da koristi tu opciju.
Namejani selfi prave dobri ljudi, a zamišljen...

Iako mnogi prave tužno lice, skupljaju usne i dižu obrve, eksperti tvrde da na osnovu izraza lica se vide emocije i stanje u kojem se čovek nalazi. Oni tvrde da onaj ko se smeje na selfi fotografiji je, po pravilu dobronamerna osoba prijateljski nastrojena prema ljudima. Oni koji se slikaju iz donjeg rakusa su prilagodljive osobe.

Filteri...
Posebna priča su osobe koje naprave selfi pa sliku dorade filerom kojim skidaju godine i težinu...

Ipak, oni koji se slikaju na javnim mestima gde se vidi lokacija su iskreni i, takođe, naivni. Često fotografija jasno pokazuje lokaciju g de je snimljena, a onaj ko je slikao napiše "Tu negde" ili "negde u svetu", što je krajnje naivno.

Ko se slika u tuđem kupatilu svoje treba da renovira, a beli pas i zavodnik ne idu zajedno.

Pored toga, pozadina često otkriva sve o osobi koja se slika - onaj ko se stalno slika u tuđem kupatilo znači da svoje treba da renovira. Na slikama seksi mama se često vide igračke i stvari koje se suše na radijatoru, ali i regali sa miljeima i slično. Posebno su zanimljivi zavodnici koji se slikaju sa malim belim psima koje vole žene, jer direktno šalju poruku da su - oženjeni.

Studija Univerziteta Floride je pokazala da ljudi koji često objavljuju selfi slike imaju problema u ljubavnom životu. To su osobe koje, u principu, misle da su lepe i njihova samouverenost dovodi do sukoba, jer teško prelaze preko zamerki partnera.

Pročitajte još: Evo kako da znate da li je ŽENA USAMLJENA na osnovu njenog FACEBOOK i INSTAGRAM profila!

Autori studije spekulišu i da je količina izazovnih fotografija koje objavi jedan partner u direktnoj vezi sa nesigurnošću drugog partnera. Naime, ako neka devojka redovno objavljuje seksi slike to gotovo uvek, istraživanje je pokazalo, njenom partneru smeta i čini ga nervoznim.