Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МАЛЕ ТАЈНЕ

Откривамо кључни фактор САВРШЕНОГ СЕЛФИЈА за хиљаде ЛАЈКОВА

Поред паметног уређаја са пристојном камером, за савршену фотографију потребна вам је маштовитост и подешавање једног аспекта у складу са могућностима мобилног телефона

1598218611_selfi.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Селфи фотографије постале су неизоставни део наших живота. Ипак, неретко одустајемо од њих јер нисмо задовољни како су оне успеле и питамо се како другима полази за руком да направе врхунске селфи фотографије, за које се не стиде да их поставе на друштвене мреже.

Прочитајте још: Ево како да знате да ли је ЖЕНА УСАМЉЕНА на основу њеног ФАЦЕБООК и ИНСТАГРАМ профила!

Ако желите да имате савршену фотографију, откривамо вам да је инфлуенсери праве око пет сати ујутру. Ево и зашто...

Власници увек савршених селфи фотографија у рукаву чувају своје тајне, али сви полазе од једног једноставног правила без које не може настати добра фотографија. Под овим се пре свега подразумева фотографија коју могу видети сви наши пратиоци на мрежама.  

Прочитајте још: КОМПЛЕКСАН И НЕВЕРОВАТАН-: Овај СВЕМИРСКИ сат ће вас оставити БЕЗ ДАХА (ВИДЕО)

Рецепт је једноставан - искористите савршену светлост.

Када је светлост савршена

У затвореним просторима, квалитет светлости је релативно лако постићи подешавањем рефлектора и додавањем светала. 

Прочитајте још: За шта још можемо користити ОМЕКШИВАЧ? Помоћи ће вам у овим кућним пословима


Фото: Pixabay

Ипак, када правите селфи фотографију на отвореном, ствари су пуно компликованије. Многи сматрају да је идеално време за фотографирање било када током дана када имамо сунце на располагању. Нажалост, то уопше није истина. Подневно сунце изузетно је лоше за снимање фотографија јер ствара неприродне услове које паметни телефони не могу исконтролисати на квалитетан начин.

Прочитајте још: Уз ове савете ПРАШИНУ у свом дому сведите на МИНИМУМ!

Најбоље време за снимање селфија је у време када сунце излази и у време када сунце залази. Дакле, тих један сат ујутро и један сат увече заправо је идеално време за фотографисање на отвореном.

Велики број инфлуенсера буди се рано ујутро, око пет сати како би се фотографисали у савршеним светлосним условима. Предност раног и касног снимања такође је и што већина људи тада није активна па можете снимити самосталне фотографије без непожељних лица и људи на фотографијама.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas