Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

"Схвати да могу да те отерам": Девојка се шокирала када је пронашла списак правила који јој је оставила мајка њеног дечка

Једна девојка пронашла је списак правила, које јој је оставила мајка њеног дечка

1622550269_devojka.jpg
Фото: Тик Ток принтсцреен/хотгирлсаресwитиест
Oglas

Почетак везе један је од најлепших периода код сваког пара, све до тренутка, док родитељи не одлуче да се умешају у везу.

Прочитајте још: ШТА НАМ СЕ ДЕШАВА? Самохрана мајка дала ОТКАЗ на послу, како би развила БИЗНИС СА ЋЕРКОМ (ФОТО)

Једна девојка, на тежи начин је научила, како изгледа када се забављате са "маминим сином", односно, када мајка вашег дечка за кога мислите да је савршен се умеша у ваш однос.

Фото: Тик Ток принтсцреен/хотгирлсаресwитиест

Наиме, она је пронашла списак који јој је будућа свекрава оставила, уколико заиста жели да буде са њеним сином, а кога мора да се придржава, како је не би отерала.

Правила

1. Он није твој лични банкомат

2. Ако дођеш у моју кућу обучена као егзотична играчица, бићеш отерана

3. Ако видим неке секси поруке у његовом телефону, отераћу те

4. Схвати да ако ми се не свиђаш, опет ћу те отерати

5. Схвати да те могу отерати

6. Он је мамин син. Ако немаш прстен на руци, твоје мишљење није важно

7. Ниси његов заповедник и није на теби да га мењаш. Прихвати га какав је или погледај пето правило

8. Он је џентлмен. Ја сам га то научила. Боље ти је да се понашаш као дама како би то и заслужила од њега

9. Знам како могу да избегнем затвор

10. Ако успеш некако да избегнеш ова правила и завршиш с прстеном на руци, знај да ћу бити нешто горе од мајке твог дечка, бићу твоја свекрва

Након објаве овог списка, многи су ову девојку саветовали да одмах остави партнера.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas