Oglas
· · Komentari: 1
INFLUENSERKE

ŠTA NAM SE DEŠAVA? Samohrana majka dala OTKAZ na poslu, kako bi razvila BIZNIS SA ĆERKOM (FOTO)

Kristi Orveland (33) s Floride napustila je posao kako bi se posvetila Instagramu, na kojem deli fotografije sa kćerkom Elom, na kom ima veliki broj pratilaca.

1622534007_mama-i-cerka-2.JPG
Foto: Printscreen/Instagram/kikioella
Oglas

Kristi Orveland i njena kćerka Ela su mama i ćerka koje na Instagramu prati preko 100.000 pratilaca, a njihove gotovo iste odevne kombinacije sve ostavljaju bez daha.

Ono što su pratuioci takođe primetili je da devojčica jako liči na svoju mamu, a kao velik azna da iznese svaki odevni komad koji nije primeren njenim godinama, pa se u komentarima često mogu videti i negativne opaske na račun mame, jer je "detetu obula štikle".

Majka i kćerka upečatljivih očiju i plave kose, oblače se slično i jako moderno, čije objave dostižu i do nekoliko hiljada lajkova.

Pre nego što je postala influenserka, Kristi je bila konobarica, ali je oduvijek sanjala o karijeri koja joj je pružala priliku da radi od kuće i putuje, dok bi imala i više vremena za kćerku.

Kristi, koja je samohrana majka, kaže da joj je mogućnost da bude influenserka s punim radnim vremenom značajno poboljšala život.

"To je poput sna. Mogućnost da to radim puno radno vreme kao influenserka pružila je meni i mojoj kćeri bolji život. Oduvek mi je porodica bila važna, a sada imam mogućnost da provodim više vremena s Elom, umesto da svakodnevno radim posao od 9 do 5 sati", kazala je ova mama.

Dodala je da joj je oduvek cilj bio biti poduzetnik, tako da bih mogla biti uspešan uzor svojoj kćeri, a istovremeno provoditi više vremena s njom.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas