Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СИМБОЛИКА

Орхидеја, ружа, лаванда или лала: Месец рођења открива који је ваш СРЕЋАН ЦВЕТ

Месец рођења може се симболично повезати са разним цвећем, и на тај начин открити нешто ново о вашој личности.

1635853249_cvece.png
Фото: Депозит
Oglas

Природа је пуна симбола и разноврсне енергије, а верује се да свака особа има свој посебан цвет који га штити од негативне енергије и доноси јој срећу.

Јануар - Цвет чичка

Ове особе су темпераментне, одважне и ватрене. Често делују агресивно и посвећено искључиво својим амбицијама, али су у суштини врло љубазни и имају рањиво срце.

Фебруар - Мимоза

Људи рођени под знаком овог цвета су веома осетљиви, лако их је увредити. Вредни су и одговорни, желе да се њихов рад цени. У љубави захтевају пажњу и могу бити хировити. 

Прочитајте још: Најпознатији енглески астролог ОТКРИВА: Ова ЧЕТИРИ знака очекује велики НОВЧАНИ добитак у НОВЕМБРУ

Март - Лотос

Ваш цвет по месецу рођења је нежан и зен лотос. Ове особе имају мирну, али изузетно знатижељну природу. Лако се прилагођава свакој ситуацији, а породица и љубав је циљ њиховог живота.

Април - Хортензија

Ова особа је великодушна, емпатична и воли да се забавља. Она увек има велики круг познаника. Способна је да оставри велике ствари у животу, али не зна како да уштеди новац. 

Фото: Пиксабеј

Мај - Ђурђевак

Ови људи су заиста посебни и аутентични. Живе у складу са својим жељама, али користе слободно време како би били уз људе које воле. 

Јун - Бела рада

Бела рада је тиха, мирна, посматрач који у себи иам савршен склад између романтике и храбрости. Већина људи рођених под овим знаком тешко проналазе нову љубав јер не верују људима. 

Фото: Пиксабеј

Јул - Лала

Лала је симбол богатства, амбиције и славе. Означава јаку личност која зна шта жели од живота. Такође, она је и цвет нежне љубави, па су ове особе изузетно романтичне и заљубљиве природе.

Август - Ружа

Ружа је краљица цвећа и навикла је да у свему буде прва. Превише је захтевна према себи, понекад и самокритична. У љубавним односима увек доминира.

Фото: Пиксабеј

Септембар - Каранфил

Прави борац за истину, чак и на своју штету, и бранилац свих понижених и увређених. Особа са таквим директним карактером као каранфил диван је пријатељ и лидер, а у љубави јој је најважнија верност.

Октобар - Вресак

Људи рођени под знаком вреска су незаобилазни генералисти. Природа их је обдарила способношћу егзактних наука, имају аналитички начин размишљања. Љубав им је важна, али ако је нема, не очајавају.

Прочитајте још: Када сте се венчали? Ако сте омашили ГОДИНЕ, можете имати велике проблеме са АЛКОХОЛИЗМОМ

Новембар - Орхидеја

Орхидеје су мистериозне и загонетне. Нису превише искрене чак ни са блиским људима, обично увек имају неку тајну. Такав положај у животу има своје предности - орхидеја увек узима оно што јој припада. 

Децембар - Лаванда

Воли слободу, живи пуним плућима. Не толерише ограничења и прописе. Са таквим квалитетима успева да направи каријеру, а помаже јој то што увек трезвено размишља.

Фото: Пиксабеј

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas