Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта начин на који ХОДАТЕ може рећи о вама? То су УРОЂЕНИ елементи које се могу препознати

Можете проценити људе ако обратите пажњу на то како ходају

1667317182_Foto-Profimedia-hod.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Начин на који ходамо, како покрећемо руке и у ком нам је положају глава могу да буду последица неке здравствене околности. На пример, дужина корака може да се промени ако особа има тегобе са коленима или куковима.

Међутим, неки урођени елементи темперамента или психолошке карактеристике такође могу да се препознају кад видимо како неко хода. Њих поготово може да уочи добро извежбано око.

Брзи ход, глава напред

Ако корачате хитро, с горњим делом тела нагнутим благо напред, вероватно сте врло директни и спремни да превазиђете све препреке. Лако налазите решења, иде вам од руке мултитаскинг и не могу да вас зауставе повремене грешке и промашаји. Ако се и са неким сударите, док тако у брзом ходу телефонирате, сигурно нећете ни обратити пажњу.

Ви сте изузетно продуктивни, људи вам се диве али је могуће и да сте помало хладни. Опустите се бар понекад.

Груди напред, рамена уназад

И ви ходате веома брзо, али имате благо љуљање у куковима, можда чак и поскакивање у стопалима. Ви не пропуштате да погледате људе у пролазу, али често сте баш ви звезда коју сви прате.

Врло сте харизматични, можда сте понекад мало превише упадљиви. Можда некад можете и друге да пустите да буду звезда?

Прочитајте још: Данас је 1.11. и доноси "магичан" низ бројева: Замислите жељу и покрените се

Увек равни, умереног хода

Код вас нема ни напред ни назад. Ви сте крећете с лакоћом, али не пребрзо, уживате да будете у групи. Прави сте тимски играч, чак се понекад сувише повлачите да би други заблистали. Једино што не треба никад да дозволите то је да вас они који ходају брже или безобзирније прегазе.

Ход на прстима, очи приковане за под

Ако ходате полако и врло опрезно, као да се бојите било каквог погрешног покрета, врло је могуће да сте права интровертна личност. Повучени и тихи, очекујете да ће други знати како вам је и шта желите. Прибојавате се да не уђете у нечији приватни простор, не желите да било кога узнемирите.

Веровали или не, баш такво ваше држање може да изнервира чак и ваше најближе. Није лако нагађати шта све вас може да повреди, зато радије реците наглас макар и ви тиме некога у тренутку мало „пригњечили“. Изненадићете се колико ће вам живот бити лакши.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas