Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Шта значи ако ПРОНАЂЕТЕ НОВАЦ НА УЛИЦИ? Свака новчаница носи посебну симболику

Сигурно вам се бар некад догодило да наиђете на новац на сред улице

1647787690_money-gfb903e1f5_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Наћи новац на улици у време тренутне кризе права је срећа, али поједини тврде да то има и неко посебно дубље значење.

Када пронађете новац, пробајте да запамтите прву мисао која вам је прошла кроз главу, она обично указује на поруку коју вам шаље та ситуација. Од тога зависи и број који се налази на новчићу, а неки указују на то да треба да останете позитивни, неки да успорите и слично.

Портал themindsjournal доноси детаљно објашњење.

Ако нађете:

Новац с бројем 1 

Овај број повезан је с новим почетком, сигнализира на нове идеје, достигнућа, напредак и успех. Поручује вам да треба да останете позитивни и да долази ваше време.

Прочитајте још: 6 ПРОБЛЕМА са којима се суочавају само НАТПРОСЕЧНО ИНТЕЛИГЕНТНИ људи

Новац с бројем 2

Овај број има поруку везану за независност и окружење. Указује вам на то да морате да научите да се прилагодите, да морате знати важност односа с другима јер, иако је независност важна и добра, постоје неке границе: не можете увек у свему бити сами, понекад је потребно сарађивати с другима.

Осим тога, овај број има још неколико значења: трудноћа, хармонија, стрпљење и партнерство.

Новац с бројем 5

Овај број вам показује да имате способност да постигнете све што замислите и да је живот узбудљив. Време је за раст, ширење, промене и пустоловине. Кованица од пет динара, новчаница од 50 и 500 динара поручују вам да морате да искористите своје таленте, а не да их потраћите.

Новац с бројем 10

Број 10 жели да вам поручи да верујете својој интуицији и урадите оно што се наумили и одлучили. Ослободите се страха јер ће вас те одлуке одвести до позитивних промена.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas