· · Коментари: 0

Шта значи сањати често исти сан? Погледајте шта подсвест покушава да вам каже

Поновљени снови често имају негативну конотацију

1684497651_snovi1.jpg
Фото: Схуттерстоцк

Снови нам су плодови нашег ума које треба посматрати као путоказе.

Дешава се да, када се пробудимо из повремених ноћних мора, осетимо олакшање јер се ослонимо на: "То је био само сан", па наставимо даље и опростимо се од онога што смо имали прилике да видимо затворених очију. Међутим, шта се дешава када нам се тај, или неки други сан, појави поново?

Уколико вам се догоди да вам се снови понове једном или више пута, онда је то јасан знак да тај исти сан треба добро протумачити.

Врло вероватно вам се снови неће поновити идентично, од детаља до детаља, али скоро исти сан често има негативну конотацију.

Снови који се понављају се најчешће односе на пад ваше психичке енергије, те може да вас надвладава стрес.

Ескперти сматрају да се ови "дежави" снови често односе на три кључне ствари:

незадовољене потребе
области фрустрације
питања из прошлости којима се нисте бавили

Рецимо, ако сањате да сте заборавили да урадите нешто важно, што се односи на школовање или посао, онда се то односи на бригу о професионалном животу, али такође рефлектује и вашу јаку жељу да успете.

Да ли је могуће зауставити их?
Овај "зачарани круг" вам може додати стрес, јер ће вас натерати да још више размишљате о њима.

Иако не можете контролисати који ће вам сан сервирати ваш ум када легнете да спавате, можете индиректно утицати на њега.

Наиме, ако узмемо опште значње, тачније скретање пажње на тренутни стрес, онда се можете позабавити тим бригама у вашем животу. Довољно је да започнете рад на проблемима и позитивним стопама кренути у њихово решавање и ваш мозак ће то прихватити као растерећење, јер коначно нешто предузимате.

Ако желите дубље да протумачите сан који вам се поново приказује, онда можете више истражити о значењу теме сна. Запамтите да ове репризе нису узалудне и да вам ваше тело и ум шаље јасне сигнале да их не запоставите, преноси "Хеалтхлине.цом".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.