Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Да ли се мачка пење или силази низ степенице? Одговор би могао да открије какви сте

Психолошки тестови су забавни упитници који нам могу открити нешто занимљиво о нашој личности, карактеру, интуицији или подсвести

1672665859_Untitled.jpg
Фото:принтсцреен/ НБС Телевисион
Oglas

Сви на различите начине можемо посматрати потпуно идентичне ствари, а та наша перцепција може открити пуно о нама самима.

Овај психолошки тест су осмислили стручњаци и заснован је на моћи запажања. Сасвим је једноставно: добро погледајте слику и одговорите на једноставно питање – да ли мачка иде горе, односно пење се уз степенице или силази низ степенице?

Прочитајтре још: СПЕЦИЈАЛНА ДОСТАВА ЗА БОЖИЋ: Када је отворила кутију, ова бака није могла да поверује шта се у њој налази (ВИДЕО)

Ево шта говори решење:

Мачка се пење уз степенице

Ако видите мачку како се пење уз степенице, то значи да сте особа која обраћа пажњу на знакове. Истовремено, постоји велика вероватноћа да сте веома неорганизована особа која је наивна и верује у све што други кажу. Али истина је да често уживате у животу искреније од других.

Мачка силази низ степенице

Ако видите мачку како силази низ степенице, то значи да сте особа са веома добром интуицијом. У исто време, стално доводите у питање све што видите или чујете и постављате многа питања. Ви сте идеална особа ако је некоме потребан савет, јер увек видите ситуацију из више углова.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas