· · Komentari: 0

SPECIJALNA DOSTAVA ZA BOŽIĆ: Kada je otvorila kutiju, ova baka nije mogla da poveruje šta se u njoj nalazi (VIDEO)

Najlepše iznenađenje!

1672478511_Nenaslovljeni-dizajn--11-.jpg
Photo: Shutterstock/ Instagam printscreen goodnews_movement

Jedan sin rešio je da obraduje svoju majku za Božić, koja očito ne živi blizu njega i njegove porodice.
Na snimku, koji je pobrao sve simpatije na Internetu, vidi se kako čovek donosi ogromnu kutiju ispred vrata nečije kuće. Nakon što pripremi iznenađenje, on pozvoni i hitrim koracima udalji se sa lica mesta.

Nakon par trenutaka, vrata otvara baka a kada ugleda kutiju na prvi mah je iznenađena, još kada ona počinje da se pomera, ženin izraz lica govori sve!

Pročitajte još: Zašto stavljamo zvezdu na vrh jelke? Tradicija koja seže u daleku prošlost

Pročitajte još: OVA JELA DONOSE OBILJE U NOVOGODIŠNJOJ NOĆI: Hrana za koju se veruje da donosi zdravlje, bogatstvo i sreću u godini koja dolazi!

Iz kutije izlazi devojčica, koja je očigledno njena unuka, a po reakciji može se naslutiti da se nisu dugo videle, 
pa njihovom oduševljenu nema kraja. Video u kome se baka i unuka srdačno grle, ostavio je topao utisak na mnoge koji su ispod objave napisali:

- Kako je otac brzo pobegao, jako simpatično!
- Savršena objava za novu godinu...
- Napred tata, trči trči!
- Kakvo divno iznenađenje, ništa drugo nije bitno, samo su bili neki od oduševljenih komentara.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.