Oglas
· · Komentari: 0

TEST LIČNOSTI: Da li se mačka penje ili silazi niz stepenice? Odgovor bi mogao da otkrije kakvi ste

Psihološki testovi su zabavni upitnici koji nam mogu otkriti nešto zanimljivo o našoj ličnosti, karakteru, intuiciji ili podsvesti

1672665859_Untitled.jpg
Foto:printscreen/ NBS Television
Oglas

Svi na različite načine možemo posmatrati potpuno identične stvari, a ta naša percepcija može otkriti puno o nama samima.

Ovaj psihološki test su osmislili stručnjaci i zasnovan je na moći zapažanja. Sasvim je jednostavno: dobro pogledajte sliku i odgovorite na jednostavno pitanje – da li mačka ide gore, odnosno penje se uz stepenice ili silazi niz stepenice?

Pročitajtre još: SPECIJALNA DOSTAVA ZA BOŽIĆ: Kada je otvorila kutiju, ova baka nije mogla da poveruje šta se u njoj nalazi (VIDEO)

Evo šta govori rešenje:

Mačka se penje uz stepenice

Ako vidite mačku kako se penje uz stepenice, to znači da ste osoba koja obraća pažnju na znakove. Istovremeno, postoji velika verovatnoća da ste veoma neorganizovana osoba koja je naivna i veruje u sve što drugi kažu. Ali istina je da često uživate u životu iskrenije od drugih.

Mačka silazi niz stepenice

Ako vidite mačku kako silazi niz stepenice, to znači da ste osoba sa veoma dobrom intuicijom. U isto vreme, stalno dovodite u pitanje sve što vidite ili čujete i postavljate mnoga pitanja. Vi ste idealna osoba ako je nekome potreban savet, jer uvek vidite situaciju iz više uglova.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas