· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Омиљена боја и симболи које цртате откривају ваш карактер

Цртеж открива каква сте особа

1667126671_crtez.jpg
Фото: унспласх.цом

Изаберите омиљену боју и нацртајте оно што вам прво падне на памет. Потом нађите старе цртеже и упоредите их јер анализа захтева више цртежа.

Прочитајте још: ТРИ осбине које чине ЖЕНУ срећном и задовољном: Руски психолог открива како да продудите оно НАЈБОЉЕ у себи

У даљем тексту прочитајте резултате.

Боје

Када на цртежима доминирају жути тонови, значи да је човек ведре природе. Не само да је изузетно топао и пријатан, већ је и интелигентан.

Розе нијанса је симбол потребе за љубављу, пажњом и поштовањем.

Црвена боја је први избор нестрпљивог и авантуристички настројеног човека које би да проба све и одмах.

Зелене тонове изабраће човек који воли природу, али има и наглашену уметничку црту. Слобода је његова снажна потреба.

Тамо где преовладавају плаве нијансе, стоји комуникативна, нежна и уравнотежена особа.
Љубичаста боја је одраз рационалног, али и захтевног карактера. Одаје хладну особу које се често осећа несигурно у животу.

Симболи

Породица на цртежу добар је показатељ емоционалног задовољства, породичне блискости и здравог односа, па је важно да ли су лица насмејана, тужна или љута, да ли на папиру фали неко од чланова…

Кућа која на цртежу има све делове, симболизује осећај сигурности, безбедности и ушушканости, док изостајући делови могу да укажу да нешто или много тога недостаје.

Прочитајте још: Проверите своју моћ запажања: Само ретки су УСПЕЛИ да нађу свих ДЕВЕТ лица на фотографији (ФОТО)

Сунце указује на радост или потребу за осмехом, а уколико је нацртано иза облака, може да значи да је особа усамљена и жели да више времена проводи са људима.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.