Oglas
· · Komentari: 0

TEST LIČNOSTI: Omiljena boja i simboli koje crtate otkrivaju vaš karakter

Crtež otkriva kakva ste osoba

1667126671_crtez.jpg
Foto: unsplash.com
Oglas

Izaberite omiljenu boju i nacrtajte ono što vam prvo padne na pamet. Potom nađite stare crteže i uporedite ih jer analiza zahteva više crteža.

Pročitajte još: TRI osbine koje čine ŽENU srećnom i zadovoljnom: Ruski psiholog otkriva kako da produdite ono NAJBOLJE u sebi

U daljem tekstu pročitajte rezultate.

Boje

Kada na crtežima dominiraju žuti tonovi, znači da je čovek vedre prirode. Ne samo da je izuzetno topao i prijatan, već je i inteligentan.

Roze nijansa je simbol potrebe za ljubavlju, pažnjom i poštovanjem.

Crvena boja je prvi izbor nestrpljivog i avanturistički nastrojenog čoveka koje bi da proba sve i odmah.

Zelene tonove izabraće čovek koji voli prirodu, ali ima i naglašenu umetničku crtu. Sloboda je njegova snažna potreba.

Tamo gde preovladavaju plave nijanse, stoji komunikativna, nežna i uravnotežena osoba.
LJubičasta boja je odraz racionalnog, ali i zahtevnog karaktera. Odaje hladnu osobu koje se često oseća nesigurno u životu.

Simboli

Porodica na crtežu dobar je pokazatelj emocionalnog zadovoljstva, porodične bliskosti i zdravog odnosa, pa je važno da li su lica nasmejana, tužna ili ljuta, da li na papiru fali neko od članova…

Kuća koja na crtežu ima sve delove, simbolizuje osećaj sigurnosti, bezbednosti i ušuškanosti, dok izostajući delovi mogu da ukažu da nešto ili mnogo toga nedostaje.

Pročitajte još: Proverite svoju moć zapažanja: Samo retki su USPELI da nađu svih DEVET lica na fotografiji (FOTO)

Sunce ukazuje na radost ili potrebu za osmehom, a ukoliko je nacrtano iza oblaka, može da znači da je osoba usamljena i želi da više vremena provodi sa ljudima.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas