· · Коментари: 0

ТЕСТ ЛИЧНОСТИ: Шта можете сазнати о вашем карактеру на основу боја? (ФОТО)

Откријте каквом типу личности припадате

1654847662_girl-2696947_960_720.jpg
Фото: Пиxабаy

Неке психолошке теорије нашу личност повезују са избором боја. У психологији се афинитет према одређеној боји доводи у везу са тренутним стањем појединца - његовим емоцијама, ставовима, намерама. 

Погледајте следећу слику и изаберите једну боју, ону која вам је најпривлачнија и коју највише волите, односно ону која вам је најпријатнија за гледање.

Фото: Пиxабаy

На основу тога коју сте боју изабрали, прочитајте следеће описе:

ПЛАВА: 

За вас је најважније у животу да постигнете баланс. И ви сте баш то учинили - пронашли сте савршену равнотежу која вама одговара. Трудите се да стварима не дајете превише значаја, али да их у исто време ни не потцењујете. Волите да живите здраво уз повремене излете када дајете одушка себи, али се брзо враћате у равнотежу. Рекло би се да је златна средина ваша филозофија живљења. 

ЗЕЛЕНА:

Код вас је стална борба између тога да будете без кочница и слободног духа и тога да будете стално на опрезу и чврсто ногама на земљи. Зато сте често конктрадикторни у својим поступцима и на тренутак можете деловати потпуно нерационално, али већ следећим поступком сте сасвим другачији. Разумеју вас једино они који су исти као ви. 

РОЗЕ:

Ви волите живот - хедониста сте и уживате у њему. Ништа што вам је дато не узимате здраво за готово, већ цените то као дар од живота, који желите да искористите максимално. Ипак, некад умете да будете непромишљени и да се занесете, да узлетите сувише високо. Зато је добро да се повремено обратите пажњу и будете опрезнији. 

ЖУТА:

Ви сте непоправљиви оптимиста. Иако је ваша боја жута, ви свет заправо видите кроз ружичасте наочаре. То не значи да сте идеалиста, и те како се ослањате на свој рацио, свесни сте својих способности и могућности, и тачно знате у ком моменту шта треба да урадите како би ствари испале добре по вас, али и по друге. Омиљени сте у друштву и кроз живот идете лаганим кораком и уздигнуте главе. 

ЉУБИЧАСТА:

Ова боја открива да живите баш онакав живот о ком сте одувек сањали. Имате довољно снаге и вере у себе, самопоуздања да остварите све што наумите. Они циљеви који су вам раније изгледали недостижно сада остварујете без икакве муке. Такође сте и доста осећајни и имате времена и разумевања за друге. 

ЦРВЕНА:

У случају да је ваш први избор црвена боја, то значи да сте тип особе која је страствена, која иде право ка циљу, спремни сте да дате све од себе како бисте се доказали и желите да будете препознати и примећени. Код вас је посебно изражена потреба да будете најбољи и то у сваком аспекту свог живота. Најбољи на послу, најбољи свом љубавном партнеру, најбољи пријатељ, најбоља мајка својој деци. 

НАРАНДЖАСТА:

Ви можда немате превелике амбиције и снове, нити тежите да освојите велике висине, поготово на пословном пољу, али не значи ни да сте инертни, већ да сте некако свесни да је за све потребно време. Увек сте усмерени на ситнице, и задовољавате се малим стварима. Битно вам је да су вама драге и блиске особе добро, а за све друго мислите да има довољно времена. Никад нисте огорчени. На живот гледате оптимистично. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.