Oglas
· · Komentari: 0

TEST LIČNOSTI: Šta možete saznati o vašem karakteru na osnovu boja? (FOTO)

Otkrijte kakvom tipu ličnosti pripadate

1654847662_girl-2696947_960_720.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Neke psihološke teorije našu ličnost povezuju sa izborom boja. U psihologiji se afinitet prema određenoj boji dovodi u vezu sa trenutnim stanjem pojedinca - njegovim emocijama, stavovima, namerama. 

Pogledajte sledeću sliku i izaberite jednu boju, onu koja vam je najprivlačnija i koju najviše volite, odnosno onu koja vam je najprijatnija za gledanje.

Foto: Pixabay

Na osnovu toga koju ste boju izabrali, pročitajte sledeće opise:

PLAVA: 

Za vas je najvažnije u životu da postignete balans. I vi ste baš to učinili - pronašli ste savršenu ravnotežu koja vama odgovara. Trudite se da stvarima ne dajete previše značaja, ali da ih u isto vreme ni ne potcenjujete. Volite da živite zdravo uz povremene izlete kada dajete oduška sebi, ali se brzo vraćate u ravnotežu. Reklo bi se da je zlatna sredina vaša filozofija življenja. 

ZELENA:

Kod vas je stalna borba između toga da budete bez kočnica i slobodnog duha i toga da budete stalno na oprezu i čvrsto nogama na zemlji. Zato ste često konktradiktorni u svojim postupcima i na trenutak možete delovati potpuno neracionalno, ali već sledećim postupkom ste sasvim drugačiji. Razumeju vas jedino oni koji su isti kao vi. 

ROZE:

Vi volite život - hedonista ste i uživate u njemu. Ništa što vam je dato ne uzimate zdravo za gotovo, već cenite to kao dar od života, koji želite da iskoristite maksimalno. Ipak, nekad umete da budete nepromišljeni i da se zanesete, da uzletite suviše visoko. Zato je dobro da se povremeno obratite pažnju i budete oprezniji. 

ŽUTA:

Vi ste nepopravljivi optimista. Iako je vaša boja žuta, vi svet zapravo vidite kroz ružičaste naočare. To ne znači da ste idealista, i te kako se oslanjate na svoj racio, svesni ste svojih sposobnosti i mogućnosti, i tačno znate u kom momentu šta treba da uradite kako bi stvari ispale dobre po vas, ali i po druge. Omiljeni ste u društvu i kroz život idete laganim korakom i uzdignute glave. 

LJUBIČASTA:

Ova boja otkriva da živite baš onakav život o kom ste oduvek sanjali. Imate dovoljno snage i vere u sebe, samopouzdanja da ostvarite sve što naumite. Oni ciljevi koji su vam ranije izgledali nedostižno sada ostvarujete bez ikakve muke. Takođe ste i dosta osećajni i imate vremena i razumevanja za druge. 

CRVENA:

U slučaju da je vaš prvi izbor crvena boja, to znači da ste tip osobe koja je strastvena, koja ide pravo ka cilju, spremni ste da date sve od sebe kako biste se dokazali i želite da budete prepoznati i primećeni. Kod vas je posebno izražena potreba da budete najbolji i to u svakom aspektu svog života. Najbolji na poslu, najbolji svom ljubavnom partneru, najbolji prijatelj, najbolja majka svojoj deci. 

NARANDŽASTA:

Vi možda nemate prevelike ambicije i snove, niti težite da osvojite velike visine, pogotovo na poslovnom polju, ali ne znači ni da ste inertni, već da ste nekako svesni da je za sve potrebno vreme. Uvek ste usmereni na sitnice, i zadovoljavate se malim stvarima. Bitno vam je da su vama drage i bliske osobe dobro, a za sve drugo mislite da ima dovoljno vremena. Nikad niste ogorčeni. Na život gledate optimistično. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas