· · Коментари: 0

Три ствари које бисмо могли да носимо у НОВЧАНИКУ, а да привуку новац и позитивну енергију

Према фенг шуију новчаник треба увек да буде уредан како би енергија новца била повољна. Зато из новчаника и преграда треба избацити све непотребне картице визит карте, папириће рачуна, а оставите места за новац који треба да буде уредно сложен према износу суме и величини новчанице.

1640863155_73cfea321d2c93021a053c7d149ed8ff098d8fde.jpg
Фото: Депосит

Уредност је предуслов за привлачења више новца, али поред новчаница, у новчаник можете убацуити и 3 амајлије за које се верује да могу умножити обиље:

Срећна новчаница

то може бити новчаница коју сте добили од пријатеља који вам је купио новчаник, или нека страна валута која вас подсећа на лепо путовање, као и новчаница коју вам је поклонила драга особа. Такође, то може бити новац који штедите и онда га користите и као симбол за побољшање финансија. Важно је да та новчаница за вас има посебну вредност, не материјалну, већ да вас асоцира на нешто позитивно.

Прочитајте још: Како се правилно пише СРЕЋНА НОВА 2022. ГОДИНА? Која слова треба да буду велика, а која мала?

Детелина са четири листа

за ову амајлију сви знамо, као и за осмех на лицу који се појави кда је пронађете. У новчанику можете држати и детелину коју вам је поклонила драга особа. Како би дуже трајала, детелину са четири листа испресујте, а онда је убаците у некуи папирић или зип кесицу и чувајте као талисман за срећу у свом новчанику.

Кинески фенг шуи новчићи

називају се још и И-Цхинг новчићи, а како би деловали, потребно је да група од 3.6 или 9 новчића буде завезана црвеним концем или канапом. Осим што привлаче обиље, ови новчићи се сматрају амајлијом за срећу и опште благостање. Многи их каче у кући, канцеларијама, аутомобилу, а ви их можете носити у новчанику.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.