· · Коментари: 0

Ваше ИМЕ И ПРЕЗИМЕ може открити да ли ће вас БОГАТСТВО пратити кроз живот: Потребно је само да саберете пар бројева, а овај број доноси највише прихода

Који је ваш број?

1662548140_alexander-mils-lCPhGxs7pww-unsplash.jpg
Фото: Унспласх

Комбинација бројева и слова вашег имена може открити да ли ћете лако у животу долазити до новца или ћете морати да новац мукотрпним радом зарадите сваки динар, евро.

Да би сте то сазнали то јесте да ли ваше име може да вам донесе новац морате знати како то да израчунате: Прво напишите своје име и презиме, па у табели испод пронађите број који одговара сваком слову. Након тога је потребно да саберете бројеве имена и презимена одвојено, а онда саберете и та два броја.

Сабирајте све док не добијете једноцифрен број.

1: А, Ф, Н, В

2: Б, Г, Њ, З

3: Ц, Х, О, Ж

4: Ч, И, П

5: Ћ, Ј, Р

6: Д, К, С

7: ДЖ, Л, Ш

8: Ђ, Љ, Т

9: Е, М, У

Пример:

Пера Перић

Име:

4+9+5+1= 19

1+9=10

1+0= 1

Презиме:

4+9+5+4+5= 27

2+7=9

Име плус презиме:

9+1=10

1+0= 1

1+1= 2

Број 2 је потенцијал особа која највише долази до изражаја када раде у групи или тиму.

Број 1: Број један тежи ка томе да увек буде први. Овакве особе се труде да савршено обављају свој посао јер они знају да им од тога зависи њихово самопоштовање. Никад се не ослањају на друге особе и не рачунају на туђу помоћ. Њих више занима рад него стицање капитала то јесте новца.

Број 2: Особе "под" борјем два увиек имају уз себе партнере који им помажу око тога како да дођу до новца. Њих партнер обично издржава, запошљава или им обезбеђује услове како би успели да реализују своје пословне потенцијале и прилике. Потенцијал особа број два највише долази до изражаја када раде у групи или тиму.

Прочитајте још: Пронађите скривену ЖИВОТИЊУ: Само 1% људи је успело да реши ову оптичку илузију (ФОТО)

Број 3: Ове особе можда и највише воле новац, али до њега долазе веома тешко. Међутим, ако успеју да сопствени бизнис повежу са потребом да се забављају, онда ни овим особама неће мањкати новца. Главна карактеристика је њихова креативност и спремност за рад.

Број 4: Људи са овим бројем ни до чега не долазе лако и увек морају да се помуче. Такође морају да улажу невероватне напоре за сваки њихов успех и да се одричу забаве због посла. Често ћете чути да одбијају послове које воле, а све то због боље плаћених послова.

Број 5: Ове собе су лежерне и њихова највећа зарада их очекује на путовањима или у иностранству. особе које носе у имену број пет су веома прилагодљиве и обично имају добру интуицију. Такође имају способност која им помаже да не троше новац тамо где би га остали потрошили.

Број 6: Особама број шест су потребни људи који су истомишљеници и са којима ће се повезати. "Шестице" највећи успех остварују кроз породични бизнис. Ако особе под бројем шест не успеју да се запосле у заједници, може да се деси да читав живот проведу у беди и сиромаштву.

Прочитајте још: Пронађите прасе које не носи КАПИЦУ: Уколико успете за мање од 17 секунди, ви сте нови РЕКОРДЕР (ФОТО)

Број 7: Седмице највише воле када откривају туђе тајне, јер им то иде од руке, а од тога могу и солидно да зарађују. У стању да жртвују новац само да се баве оним пословима које воле и у које вјерују. Ако им је судбина таква да не морају да брину о финансијама, уживаће у потпуности.

Број 8: Људима "Осмицама" је најважније да буду добро плаћене за оно што раде. Оне нису способне само да зараде новац, већ су способне и да их дуплирају. Једна од њихових главних карактеристика је да умеју да уложе новац тако да се он буквално сам од себе умножава.

Број 9: Људи који имају број 9 у имену трагају за пословима који ће им донети брзу и лаку "лову" као и велики новчани профит. Њихова главна особина је нестрпљивост, а то је за њих велика препрека у раду и у зарађивању. “Деветке” ако схвате да се труд не мора увек исплатити из прве, имаће велику шансу да се обогате.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.