Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Желела је да живи "Барби живот" и у томе је успела: Личи на лутку и тврди да је на њој све природно (ФОТО)

Бруна Барби себе је прозвала живом Барбиком

1688991082_Collage-Maker-10-Jul-2023-02-07-PM-2329.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/ Брунабарбиеофициал
Oglas

Недавно је у Лос Анђелесу одржана премијера дугоочекиваног играног фила о најпознатијој лутки на свету Барби. Ово остварање поново је покренуло манију за лутком која је обележила детињство многих девојчица широм света.

Једна девојка је отишла корак даље и решила да живи као Барбика, а ова павокоса лепотица запуњуће подсећа на популарну лутку.

Американка је од своје обичне куће, направила розе кућу из снова, са све ружичастом кухињом, дневним боравком, па чак и одговарајућим базеном, а ту је и пинк ауто.

- Увек ми се свиђала Барби. Од малена сам пратила њену причу и дивила јој се. Али тек у тинејџерским данима сам одлучила да усвојим њен стил јер, зашто да не? - рекла је Бруна.

Активна је и на Јутјубу, где редовно качи своје блогове, али и на Инстаграму на кој је прати преко 500 хиљада људи.

У њеном животу, све мора да је розе. Намештај, кухиња, па чак и алатке – сви су ружичасти. Често се нашла на мети критика јер је и свом псу офарбала шапице у розе.

Чак и њен базен има подводна ружичаста светла, да би могао да промени боју. А колико је њена опсесија узела маха сведочи и то што и њена храна мора да буде ружичаста, или барем да има нешто розе на себи.

Како каже, да Барбика постоји, вероватно би била у њеном облику.

- Друге девојке, жељне стварног Барби живота потрошиле су хиљаде долара на пластичну хирургију како би повећале своје телесне пропорције, опонашајући мали струк и великодушно попрсје лутке. Оне просто нису као ја, мени то није потребно - рекла је Бруна.

Ова девојка је заправо поред инфлуенсерског дела и дизајнер ентеријера, те многим људима уређује домове, поготово ако су љубитељи екцентричних ствари.

Комантари људи на интернету су подељени. Са једне стране, има оних који су одушевљени и који кажу да бруна заправо живи сан сваке девојчице, али је већи број људи којима је овакав начин живота претеран.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas