· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

ОДРЖАЛА ЛЕКЦИЈУ! Жена показала како ПРАВИЛНО носити маске, па СКИНУЛА БРУС (ВИДЕО)

На друштвеној мрежи Тик Ток све је више видеа који показују правилан начин ношења маски на лицу

1594805043_grudnjak.jpg
Фото: ТикТок принтсцреен /денисеалондра

Будући да су заштитне маске за лице обавезне широм света у затвореном простору, важно је осигурати се да их правилно носимо како бисмо спречили ширење коронавируса.

Прочитајте још:  Ко је МЕРИ ТРАМП? Свет потреса КЊИГА која би могла да открије НАЈМРАЧНИЈЕ Трампове тајне 

Многи људи не користе правилно маске, па све чешће можемо да видимо снимке по друштвеним мрежама у којима се објашњава како правилно да се ставе на лице. Једна од  таквих снимака појавио се и на Тик Току, где је жена одлучила да на забаван начин пратиоцима покаже како се правилно носе маске, а не као што их већина носи закачене на једно уво. 

Она је одлучила  да заштитне маске за лице упореди са грудњаком показавши колико је неефикасно и неправилно ношење одеће.

@денисеаг80

Wеар а маск, ладиес фоллоw тхесе симпле степс... хелп ме го вирал ##маск ##симпле ##макеитвирал ##wеарамаск ##хоwто ##леарнонтикток ##фyп ##цомедy

♬ Хоw Yоу Лике Тхат - БЛАЦКПИНК

Почела је демонстрирањем како ношење грудњака испод груди је исто као да стављате маску за лице испод браде. Такође је показала да маска за лице закачена за једно уво, има исти ефекат као и ношење грудњака само на једној дојци.

Прочитајте још: Да ли сте ЗНАЛИ да у београдском ЗОО ВРТУ живи на свету НАЈСТАРИЈИ "примерак" своје врсте? (ФОТО)

Денисе је ношење маске на челу упоредила са ношењем грудњака на грудима изнад груди,што је потпуно бесмислено! 

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.