Oglas
· · Komentari: 0
KNJIGA

Ko je MERI TRAMP? Svet potresa KNJIGA koja bi mogla da otkrije NAJMRAČNIJE Trampove tajne

Previše i nikada dovoljno: Kako je moja porodica stvorila najopasnijeg čoveka na svetu, biće objavljeno ovog leta.

1594285958_Capture123.JPG
Foto: Depozit
Oglas

Američki predsednik Donald Tramp tema je knjige koju je napisala njegova nećaka, Meri Tramp.

Meri (55), navodno će u knjizi otkriti nepoznate podatke o svom ujaku Donaldu, uključujući da je kao dete pretrpeo emocionalno zlostavljanje. Pod naslovom "Previše i nikad dovoljno: Kako je moja porodica stvorila najopasnijeg čoveka na svetu", knjiga bi trebala biti objavljena ovog leta, samo nekoliko meseci pre predsedničkih izbora 2020. godine.

Pročitajte još: Da li ste ZNALI da u beogradskom ZOO VRTU živi na svetu NAJSTARIJI "primerak" svoje vrste? (FOTO)

Ovo je prvi put da je član porodice Tramp napisao kritičku knjigu o predsedniku.

Tramp se borio da blokira izdavanje knjige, navodeći da će time prekršiti sporazum o neobjavljivanju za koji tvrdi da ga je potpisala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

مهم‌ترین #افشاگری‌ها علیه #ترامپ در کتابی جدید/ از #تقلب در امتحان تا لقب «دلقک» 🔹مری ترامپ، برادرزاده رئیس‌جمهور #آمریکا در کتاب جدیدش افشاگری‌هایی را علیه عمویش مطرح کرده است: ♦️تقلب در امتحان ورودی #کالج 🔹مری ترامپ نوشته هنگامی که ترامپ دانش‌آموز دبیرستان بوده به کسی پول داده تا در آزمون ورودی کالج شرکت کند.نمره بالایی که این فرد کسب کرد به دونالد ترامپ کمک کرد بتواند به عنوان دانشجوی مقطع #کارشناسی وارد دانشگاه مطرح #پنسیلوانیا شود. ♦️اعزام برادری تنها به بیمارستان 🔹مری ترامپ نوشته شبی که پدرش دچار حمله قلبی شده و فوت کرده خانواده ترامپ او را تنها روانه بیمارستان کرده‌اند. دونالد ترامپ به اتاقش رفته تا #فیلم ببیند. ♦️خواهر ترامپ: دونالد #دلقک است 🔹هنگامی که دونالد ترامپ خواسته وارد کارزار #انتخاباتی شود یکی از خواهرهایش به #صلاحیت او برای تصدی این سمت شک داشته. او گفته دونالد دلقک است و امکان ندارد در انتخابات پیروز شود. ♦️دونالد #خودشیفته 🔹مری ترامپ که روان‌شناس بالینی است نوشته عمویش واجد تمامی ۹ ملاک لازم برای دریافت تشخیص #اختلال شخصیت خودشیفته است. @b.netanyahu @maryl.trump @realdonaldtrump

Objava koju deli داریوش آریایی (@darushariaei) dana

Ali ko je Meri Tramp i šta ta knjiga verovatno uključuje?

Meri Tramp je nećaka Donalda Trampa. Ona je drugo dete Linde Klap i Donaldovog starijeg brata, Freda Trmpa mlađeg (Donald ima troje starijih braće i sestara, Marian, Fred Jr. i Elizabet, i mlađeg brata Roberta).

Pročitajte još: "Aha, evo već petnaest godina" - reče i POLJUBI JE U ČELO: Scena iz Beograda vratila SRBIMA osmeh na lice

Meri je dobila ime po baki po ocu, Meri En Meklaud Tramp, i ima jednog starijeg brata, Freda trećeg. Merin otac bolovao je od alkoholizma i umro je 1981. u 43. godini.

Predsednik Tramp izrazio je glas zbog borbe svog pokojnog brata sa zavisnošću od alkohola i izrazio žaljenje kako se ponašao prema njemu.

- Imao sam brata Freda - odličnog momka, najboljeg momka, najbolje ličnosti, mnogo bolje od moje - rekao je Donald tokom govora o američkoj krizi 2017. godine.

- Ali imao je problema. Imao je problem sa alkoholom. A rekao bi mi: "Ne pij."

Foto: Printskrin / Instagram / realdonaldtrump

Bio bi sjajan mirotvorac da nije imao problema, jer su ga svi voleli. On je suprotnost u odnosu na mene

Donald je takođe govorio o svom bratu u intervjuima, rekavši da je alkoholizam Fred Jr.-a „imao dubok uticaj“ na njega i napomenuo: „Bio bi sjajan mirotvorac da nije imao problema, jer su ga svi voleli. On je suprotnost u odnosu na mene."

Pročitajte još: "Video sam biće sa dugačkim prstima": Postoji DOKAZ koji otkriva da li ste imali veze sa VANZEMALJCIMA (VIDEO)

Da li su se Meri i njen stric Donald slagali?

Prema NJujork Tajmsu, kada je otac Donalda Trampa umro 1999. godine, Meri i njen brat Fred treći nisu bili uključeni u testament. 

Mari i njen brat tužili su se, primetivši da su Donald (njihov ujak) i njegova braća i sestre koristili „nepotreban uticaj“ na svog dedu, koji je imao Alchajmerovu bolest, prilikom sastavljanja testamenta. Kao odgovor, Donald je navodno povukao medicinske beneficije koje je založio za novorođenče Freda trećeg koji je doživeo cerebralnu paralizu.

Donald je navodno pomogao da sastavi testament, koji se procenjuje na 20 miliona dolara i da podeli između dece njegovog oca i njihovih potomaka, isključujući decu Freda mlađeg.

Foto: Printskrin / Jutube / ToptenR

O čemu govori knjiga Meri Trump?

Dana 15. juna Dejli Bist je objavio da je Donaldova nećaka Meri izdala knjigu sa Simon & Šuster u kojoj će biti detaljno opisani "mučni i ružni" delovi o Donaldu. Portparol izdavača kasnije je potvrdio knjigu, podelivši je da se zove Previše i nikad dovoljno: Kako je moja porodica stvorila najopasnijeg čoveka na svetu.

Prema pisanju Dejli Bista, Merina knjiga obuhvataće "intimne i proklete misli" o Donaldu od njegove starije sestre, savezne sudija u penziji, Marian Tramp Beri.

Gardijan je takođe otkrio da će u knjizi detaljno biti navedeno da je Donald "doživeo emocionalno zlostavljanje od ruke svog oca." U odlomku iz knjige kaže se da je Meri napisala da je Donaldova majka patila od ozbiljnih zdravstvenih problema zbog kojih su Donald i njegova i braća i sestre od malih nogu bili pod brigom oca.

Foto: Printskrin / Jutube / ToptenR

Pročitajte još: NE NASEDAJTE! Napravite sami NEOPHODAN deo za MOBILNI (VIDEO)

Nazivajući Donaldovog oca Freda Trampa, "visoko funkcionalnim sociopatom", tvrdi Merina knjiga, "Donald je pretrpeo uskraćivanja koja bi ga osramotila za život."

Pored toga, Meri navodno otkriva da je bila glavni izvor priče NJujork Tajmsa za 2018. godinu o "sumnjivim poreskim šemama" Donalda.

U priči se takođe tvrdi da Donald nije samoupravljeni milijarder kao što je tvrdio i da je njegov otac Fred Tramp dao Donaldu danas ekvivalent od 413 miliona dolara.

Pročitajte još: Ako ste instalirali neku od ovih APLIKACIJA - odmah je OBRIŠITE!

Foto: Depozit

Šta je Donald rekao?

Nakon početnih izveštaja "Previše mnogo nikada nedovoljno", Donald je rekao Aksiosu da Meri nema dozvolu da objavi svoju knjigu.

- Nije joj dozvoljeno da piše knjigu - rekao je Donald za vest, dodavši:

- Potpisala je sporazum o neotkrivanju podataka i očigledno je da to ne poštuje ako napiše knjigu. Previše je loše.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas