Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЗМИЈА НА АЕРОДРОМУ: У путничкој торби је пронађена огромна боа, а разлог зашто је ту ОСТАВИО СВЕ БЕЗ ТЕКСТА (ВИДЕО)

Боа дугачка 4метра умало да постане слепи путник

1673519524_Zmija-Profimedia.jpg
Пхото: Профимедиа
Oglas

Огромна змија умало да стигне до авиона на Флориди, када ју је обезбеђење на аеродрому пронашло у путничком пртљагу.

Када су запослени на сигурносном скенеру угледали овог великог удава у торби, на међународном аеродрому у Тампи остали су запањени, преноси УСА Тодаy.

''Наши службеници нису ово сматрали хисссстеричним'', служба ТСА је написала у објави на Инстаграму.

Прочитајте још: Заштите своје ЉУБИМЦЕ од петарди и ватромета: Помозите им да буду БЕЗБЕДНИ

'' Умотана у путничком ручном пртљагу, налазила се боа контриктор од 4 стопе! Заиста немамо додатни поступак за откривање било ког љубимца кроз снимак рендгена''.

Када су службеници информисали жену да се на снимку њеног пртљага налази змија, она је одговорила да ја ова животиња- њена емотивна подршка у виду љубимца! Како је авио компанија контактирана касније, овом слепом путнику није било дозвољено да оде даље од места где је пронађен.

Прочитајте још: Овај пас обожава лед: Одбија да напусти клизалиште на симпатичан начин - "Драма за Оскара" (ВИДЕО)

По прописима неких авио компанија, постоји процедура да уз неопходна документа путници могу са собом имати пса или мачку као емоционалну подршку, уколико је то због неког њиховог стања неопходно. Међутим, змије свакако нису на овој листи ниједне путничке компаније.

 

БОНУС ВИДЕО:


 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas