· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

ХИПОКРАТОВ лек брише упорне гљивице које НАПАДАЈУ наш организам (РЕЦЕПТ)

Јабуково сирће је најјефтинији и најуниверзалнији лек који решава цео спектар здравствених тегоба

1616863902_Depositphotos_85976260_s-2019.jpg
Фото: Depositphotos

Вековима примењивано у алтернативној медицини, јабуково сирће због својих антимикробних и антиоксидативних дејстава најпримењивији је лек за лечење најширег спектра здравствених. 

Данас је уопштено да помаже у губитку килограма, смањење холестерола, смањење нивоа шећера у крви и побољшање симптома дијабетеса

Јабуково сирће се користило још и у време Хипократа, оца медицине, као лек за многе болести, а данас је уопштено да помаже у губитку килограма, смањење холестерола, смањење нивоа шећера у крви и побољшање симптома дијабетеса.

Доносимо вам два рецепта за најупорније гљивице, које нам уништавају здравље а које јабуково сирће успешно решава.

Уништава кандиду

Прочитајте још: Без хемикалија: Направите сами смесу за ЧИШЋЕЊЕ ПРОЗОРА од само два састојка

Уколико патите од гљивица односно кандиде у телу, киселине и ензими у јабуковом сирћету помажу при елиминисању вишка тих гљивица у телу. За оне са озбиљним проблемима, симптоми се могу погоршати на почетку, али то је заправо добар знак, иако врло често јако непријатан.

Ако имате или сумњате да имате гљивице, разблажите 1 кашику јабуковог сирћета у чаши воде пре сваког оброка или два пута на дан, по могућности на празан желудац.

Прочитајте још: Веш из машине вадите одмах, јер ће вам здравље бити угрожено

Уништава гљивице на стопалима и кожи

Јабуково сирће је корисно и против гљивица на кожи и ноктима. Уколико имате проблем са гљивицама на стопалу или прстима стопала, потопите ноге у водену купку са 1 кашиком јабуковог сирћета или примените га директно на захваћена подручја. 

За гљивице на кожи нанесите мешавину сирћета и воде у односу 1:4. То ће пецкати, али ће помоћи и код најгорих случајева гљивица. Посебно код деце или оних са осетљивом кожом, најбоље је разредити сирће са водом пре наношења на кожу.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.