Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ДОМАЋИ РЕЦЕПТИ

Направите природни тоник ПРОТИВ ОПАДАЊА КОСЕ који ће вас препородити (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

Пролеће је период године када је наша коса најслабија

1655411674_shampoo-g1fa0bf6d4_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Појачано опадање косе није нимало пријатна појава за сваку жену. ова појва најчешће је узрокована сезонским поремећајима организма и прилагођавања организма новим временсим условима. И ма колико да смо песимистични по овом питању, ово заиста није редак проблем код свих жена.

Доносимо вам одличан рецепт за природни тоник против опадања косе који ће је у потпуности препородити, вратити сјај и ојачати корен косе. Тоник се састоји само од два кључна састојака, ловора и кокосовог уља.

Прочитајте још: Шта стоји иза традиције на венчањима "нешто старо, нешто ново"? Обичај који траје вековима

Ловор је одличан савезник лепоте косе јер је јако богат витаминима и минералима који спречавају опадање и уједно пуцање косе, то су селен, цинк, магнезијум, гвожђе, калијум и манган. Кокосово уље ће коси дати посебан сјај и мекоћу и такође утицати против опадања, а овом тонику даје изузетно леп мирис.

Прочитајте још: Требало би да научите да ЋУТИТЕ О ОВИХ 5 СТВАРИ - одмах ће вам кренути у животу

Тоник се наноси најкраће 15 минута до пола сата пре прања косе, потребно је напрскати од темена целом дужином косе и оставити да делује, а потом опрати благим сампоном без абразивних сулфата и силикона.

За најбоље дејство против опадања потребно је тоник користити у континуитету пре сваког прања косе, најмање 20 до 30 пута.

Сам процес припреме тоника детаљно је објашњен у видео снимку који следи...

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas