Oglas
· · Komentari: 0
DOMAĆI RECEPTI

Napravite prirodni tonik PROTIV OPADANJA KOSE koji će vas preporoditi (RECEPT/VIDEO)

Proleće je period godine kada je naša kosa najslabija

1655411674_shampoo-g1fa0bf6d4_640.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Pojačano opadanje kose nije nimalo prijatna pojava za svaku ženu. ova pojva najčešće je uzrokovana sezonskim poremećajima organizma i prilagođavanja organizma novim vremensim uslovima. I ma koliko da smo pesimistični po ovom pitanju, ovo zaista nije redak problem kod svih žena.

Donosimo vam odličan recept za prirodni tonik protiv opadanja kose koji će je u potpunosti preporoditi, vratiti sjaj i ojačati koren kose. Tonik se sastoji samo od dva ključna sastojaka, lovora i kokosovog ulja.

Pročitajte još: Šta stoji iza tradicije na venčanjima "nešto staro, nešto novo"? Običaj koji traje vekovima

Lovor je odličan saveznik lepote kose jer je jako bogat vitaminima i mineralima koji sprečavaju opadanje i ujedno pucanje kose, to su selen, cink, magnezijum, gvožđe, kalijum i mangan. Kokosovo ulje će kosi dati poseban sjaj i mekoću i takođe uticati protiv opadanja, a ovom toniku daje izuzetno lep miris.

Pročitajte još: Trebalo bi da naučite da ĆUTITE O OVIH 5 STVARI - odmah će vam krenuti u životu

Tonik se nanosi najkraće 15 minuta do pola sata pre pranja kose, potrebno je naprskati od temena celom dužinom kose i ostaviti da deluje, a potom oprati blagim samponom bez abrazivnih sulfata i silikona.

Za najbolje dejstvo protiv opadanja potrebno je tonik koristiti u kontinuitetu pre svakog pranja kose, najmanje 20 do 30 puta.

Sam proces pripreme tonika detaljno je objašnjen u video snimku koji sledi...

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas