Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРИРОДНА МЕДИЦИНА

Очистите организам и сачувајте ПЛУЋА од тешких метала из ЗАГАЂЕНОГ ВАЗДУХА

Удишући ваздух у коме се садрже ситне честице метала и опасних испарења директно уносимо отрове у наше органе...

1643232003_depositphotos-2969064-l-2015-880x495.jpg
Фото: Depositphotos
Oglas

Токсине не можете избећи зато што су свуда око вас. Чак ни Ескими и новорођенчад нису изузетак од овог правила. Греенпеаце истраживања су показала да преко пупчане врпце мајке на своје бебе преносе токсине. Од мајки на бебе било је пренесено око 287 врста токсина, укључујући и живу.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Токсини и тешки метали загађују воду, ваздух и храну. Када уђу у наш организам, тешки метали се гомилају у органима, ткивима и костима. Тело не може само елиминисати тешке метале и потребна му је додатна помоћ.

Након чернобиљске катастрофе зеолит се  користио у сврху спречавања контаминације воде радиоактивним супстанцама...

Зеолит као најпознатији детоксикатор

Захваљујући изванредној способности апсорпције отрова, зеолит је на гласу као најбољи познати детоксикатор. Након чернобиљске катастрофе зеолит се  користио у сврху спречавања контаминације воде радиоактивним супстанцама. Он је природни јонски измењивач, па успешно чисти организам тако што из тела узима позитивно набијене честице токсина и везује их унутар решеткасте структуре. Делује тако што чисти организам од погубног утицаја органских и хемијских токсина, првенствено од тешких метала попут олова, арсена, живе, никла, хрома и других метала.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Његово својство одличног уклањања токсина посебно се добро одражава на побољшање рада нервног система. На темељу бројних клиничких истраживања спроведених широм света, утврђено је да зеолит у великој мери олакшава непријатне нуспојаве хемотерапије и зрачења,  повраћање, мучнину, губитак апетита и тежине, па самим тим омогућава бржи опоравак.

Осим антиоксидационог дејства, зеолит се показао и као добар дијететски суплемент, јер садржи обиље минерала - калијум, калцијум, магнезијум, натријум...

Зеолит помаже организму тако што везује и неутралише слободне радикале, регулише Пх вредност (киселост) у крви. Осим антиоксидационог дејства, зеолит се показао и као добар дијететски суплемент, јер садржи обиље минерала - калијум, калцијум, магнезијум, натријум. Као такав представља значајан додатак здравој исхрани. Људски организам свакодневно напада десетине хиљада слободних радикала. Слободни радикали су нестабилни молекули који лако реагују са другим једињењима у својој околини.

Прочитајте још: Њихов случај обишао планету: Близанци рођени у две различите године

Опасни су јер нарушавају равнотежу узимајући електроне других молекула. Стабилни молекули стварају слободне радикале, при чему се здраве ћелије оштећују. У ћелији нападнутој слободним радикалима долази до нарушавања структуре протеина, оштећења ДНК, а на крају чак и до њене смрти. А управо ови поремећаји на ћелијском нивоу доводе до настанка најразличитијих болести - појаве тумора, болести срца и крвних судова, јетре, дијабетеса, аутоимуних обољења.

Зеолит је један од препоручених антиоксиданаса, јер се показало да успешно чува структура организма, уколико се поштују упутства правилне примене.

Да би се предупредиле овако озбиљне последице деловања слободних радикала, пожељно је кроз исхрану или дијететске производе, уносити природне антиоксидансе који спречавају даља оштећења. Зеолит је један од препоручених антиоксиданаса, јер се показало да успешно чува структура организма, уколико се поштују упутства правилне примене.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas