· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

Решење је на помолу! Ево које биљке лече СТЕРИЛИТЕТ и код жена и код мушкараца

Проблем стерилитета је проблем са којим се све већи број младих парова данас суочава.

1609081126_pregnancy-3996879_960_720.jpg
Фото: Pixabay

Проблем савременог доба са којим се суочава око 15 одсто младих парова у репродуктивној доби, стерилитет или инфертилитет је стање једног или оба партнера због кога пар који жели потомство не може природним путем да оствари зачеће. 

Прочитајте још: Руски травар ДМИТРИ: Мушкарци, не купујте скупе препарате, ОВА БИЉКА спречава ЋЕЛАВОСТ

Узроци неплодности могу бити различити. У најчешће узроке мушког стерилитета спада пушење, дуже коришћење марихуане и других дрога, као и хронични алкохолизам. Поред болести зависности, ту је и неконтролисано узимање стероида, које изазива скупљање тестиса и неплодност.

Прочитаје још: Докторка Александра препоручује: Бежите из града и ЧУВАЈТЕ плућа на ова ТРИ начина

Превише интензивне вежбе доводе до производње високог нивоа стероидних хормона надбубрежне жлезде, што изазива недостатак тестостерона и доводи до неплодности. Некад и тесан веш може да буде узрок мушког стерилитета – јер повећава температуру тела, што резултира смањењем продукције сперматозоида. Неухрањеност и анемија, као и прекомерени стрес – често су узроци неплодности мушкараца. 

Доносимо три природна препарата који решавају проблем неплодности.

Нар

Ова биљка је позната по томе да појачава плодност и код жена и код мушкараца. Што се тиче жена, он помаже повећање протока крви у материци и смањује шансе за побачај. Међутим, мора се пажљиво дозирати нар, како би се избегле штетне последице. Помешати једнаке количине финог праха од семена и коре нара и чувати га у херметички затвореној тегли. Узети половину кафене кашичице ове мешавине са чашом топле воде два пута дневно, неколико недеља. Такође, препоручује се конзумирање овог свежег воћа и испијање сока од нара.


Фото: Depositosphotos

Корен маке

За природно лечење женског стерилитета ефикасан је и корен маке. Ово се такодје односи и на мушки стерилитет. Корен ове биљке продаје се у облику праха. Умешати половину кашичице корена златне маке у праху у 250 милилитара млаке воде или млека. Пити ово једном дневно неколико месеци. Такође може се додати прах мака корена у неки други напитак који се практикујее за доручак.

Прочитајте још: Доктор Владимир прецизно израчунао када ће КОРОНА постати обичан грип!

Жути ноћурак

Ова биљка у себи садржи гама линоленску киселину, супстанцу која је веома важна за правилну продукцију хормона у организму, конкретно хормона простагландина. Употреба жутог ноћурка може довести до регулације хормонског поремаћаја код жена које имају проблем са простагландином. За лечење женског стерилитета, као и за друге женске тегобе, примењује се уље жутог ноћурка. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.