Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЛЕК ИЗ ПРИРОДЕ

Природно решење за мушки СТЕРИЛИТЕТ: Шест биљака које ће вам променити живот (РЕЦЕПТИ)

Ових шест биљака непревазиђени су борци против мушке неплодности.

1641847489_people-g4f0aebc8e_640.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Проблем стерилитета није увек излечив, али су природни заборављени препарати делотворни као помоћ у лечењу овог проблема савремених парова широм света. Иако се неплодност некада приписивала искључиво женама, подаци Светске здравствене организације показују да је ова дијагноза једнако заступљена код оба пола.

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Доносимо вам шест најбољих биљака за решење проблема мушког стерилитета са најздравијим биљкама.

Бели лук

Витамин Б6, алицин и селен, који се налазе у саставу белог лука, штите сперматозоиде од оштећења и повећавају њихов квалитет. Бели лук такође чисти крв и појачава циркулацију у пределу репродуктивних органа, али и у осталим деловима тела. Превелике количине могу само погоршати ситуацију у којој се налазите, па се зато држите прописане дозе. Додајте у оброке свакодневно четири чена белог лука.

Рибље уље

Прочитајте још: "ДРАМАТИЧНО, АЛИ ЛЕПО": Кетрин Зита се у шестој деценији разголитила и побрала похвале! (ФОТО)

Рибље уље игра важну улогу у пружању кључних хранљивих материја потребних за стварање сперме и за плодност. За бољу апсорпцију покушајте да једете рибе хладних вода, попут лососа уместо суплемената.

Црвена детелина

Она се нашироко користи у руској медицини. Сматра се да је веома учинковита у лечењу стерилитета, па се од ње праве разни чајеви, тинктуре и мелеми. Чај од црвене детелине се припрема тако што се супена кашика суве детелине прелије са 700 милилитара вреле воде, поклопи и остави да одстоји око пола сата. Затим процедите и пијте чај у малим гутљајима током дана. Чај се пије у континуитету 3 недеље, па се прави пауза од недељу дана.

Прочитајте још: Где би требало да поставимо полицу са књигама према ФЕНГ СХУИ правлима? Ево шта доноси негативну енергију

Сакупите и осушите 100 грама цвета детелине и по 50 грама цвета кантариона и сушеног лишћа црне рибизле. Све састојке помешајте, уситните у авану, па од мешавине узмите једну кафену кашичицу и прелијте кључалом водом. Оставите чај да стоји поклопљен 5 минута, па процедите и пијте га одмах. Пијте једну шољу чаја сваког дана редовно.

Корен детелине је такође лековит. Једну супену кашику корења детелине осушите и прелијте шољом кључале воде и оставите да стоји пола сата. Након тога, процедите чај и пијте неколико пута у току дана по гутљај. Чај се користи две недеље, па се прави пауза од недељу дана, након чега можете да поновите конзумирање и неколико пута.

Биљна мешавина врбе, тополе и брезе

Прочитајте још: Њихов случај обишао планету: Близанци рођени у две различите године

Сакупите једнаку количину пупољака ових биљака у рано пролеће довољно да прекријете 2/3 тегле од једног литра. Пупољке прелијте са квалитетном вотком или 70% алкохолом до врха тегле, затворите и оставите на тамном месту наредне 3 недеље. За то време повремено измућкајте. Након 3 недеље је потребно процедити добијену течност, те користити једном дневно 50 капи добијене течности пре јела. Тинктура се користи највише 10 дана, па се прави пауза од недељу дана. Понавља се неколико циклуса, али се после сваких 10 дана прави пауза од 7 дана.

Гоџи бобице

Повећавају ниво тестостерона у организму, а самим тим и потенцију. Ове бобице су јак природни антиоксиданс и моћан афродизијак. Две кашике бобица држите у 300 милилитара воде најмање сат времена. Сипајте све заједно у блендер, додајте кашику нарибаног ђумбировог корена, сок од пола лимуна и мало сировог меда. Све добро измиксајте. Поделите количину на два дела. Једну дозу попити ујутру, а другу увече на пун стомак.

Сибирски женшен

Сматра се одличним леком за стерилитет код мушкараца. Побољшава покретност сперматозоида и увећава њихов број. Помаже у лечењу импотенције и појачава либидо. Не узимајте женшен ако патите од високог или ниског крвног притиска. Сваки дан сажваћите по 2 грама сушеног корена гинсенга.
Мака корен - Узмите 1 до 3 кашичице мака корена, и то у 2 подељене дозе, свакодневно током неколико месеци. Можете додати ово у чашу воде или протеински шејк, или само посути преко житарица за доручак. Како је мака корен богат влакнима, почните узимајући 1 кашичице и постепено повећавајте дозу током неколико недеља.

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas