· · Коментари: 0
ПОДМЛАЂИВАЊЕ

РУСКИ еликсир који враћа и до 20 година уназад (РЕЦЕПТ)

Уместо скупих третмана за подмлађивање, обратите се природи...

1623941834_glass-3141865_640.jpg
Фото: Pixabay

Еликсир младости је нешто што сви прижељкујемо, а што се у руској народној медицини већ деценијама успешно примењује. Осим што враћа године уназад, овај еликсир је пре свега лековити напитак који се састоји од лековитих трава, каве су камилица, госпина трава, смиље и пупова бреза.

Прочитајте још: НАЈОТПОРНИЈА БИЉКА: Засадите ЉУБИЧАСТУ ЛОЗИЦУ, и не брините око одржавања!

Све ове травке обилују лековитим својствима па се конзумацијом овог еликсира може, како тврде његови поклоници, можете поредити и са 20 година млађим људима, по лепоти, здрављу организма и снази вашег тела.

Рецепт за руски еликсир младости

Припрема еликсира младости и здравља захтева у једнаким размерама, по 100 грама осушених цветова камилице и смиља, потом госпине траве и пупове брезе. Све травке добро измешајте, па их сачувајте  у херметички затвореној посуди, далеко од директног извора сунчеве светлости.

Прочитајте још: СТРЕЛИЦИЈА или "РАЈСКА ПТИЦА": Један од најлепших цветова на свету

За конзумирање еликсира потребно је једну супену кашику смесе прелити са 500 милилитара кључале воде. Поклопити напитак и оставити да се прохлади и након 20 минута процедити. Напитак увек држите у термосу, како би увек био топао. Пола напитка попијте ујутру, на празан стомак, а остатак два сата након вечере па након тога немојте више ништа пити нити јести. Кура са еликсиром се користи месец дана, а друга кура може се поновити тек након 5 година.

Прочитајте још: Стижу КАЈСИЈЕ: Поједите само ДВЕ воћке дневно, и учинићете ЧУДО за свој организам

Овај напитак ће помоћи и у мршављењу без држања дијете и код поремећаја метаболизма. Његовом конзумацијом очистићете тело од токсина, побољшати рад срца, јетре, бубрега и гуштераче. Осим тога, еликсир повећава еластичност крвних судова, помаже код мултипле склерозе, спречава зачепљење крвних судова и превентивно спречава инфаркт и хипертензију.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.