Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ГЛАТКА КОЖА

Најбезболнији начин да се решите ДЛАЧИЦА: Природни САПУН за депилацију који се лако прави (РЕЦЕПТ)

Кожа ће вам бити глатка и мекана.

1630699142_soap-3123469_1920.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Није лако имати лепу и нежну кожу без длачица. Бријачи могу да је озледе и да оставе ранице, док неке врсте депилација, које су изузетно болне, стварају урастање длака.

Међутим, са природним сапуном којег можете направити код куће,  решићете се нежељених длачица н најбезболнији и најбржи начин.

Прочитајте још: ХИДРИРА, ДАЈЕ СЈАЈ, УЈЕДНАЧАВА ТЕН: Направите СВЕТЛУЦАВИ СЕРУМ за лице од само 3 САСТОЈКА (ВИДЕО)

Након употребе овог сапуна, кожа ће бити свиленкаста, хидридана и што је најважније глатка.

За припрему сапуна за депилацију потребни ће вам бити следећи састојци:

- једна четвртина шоље алое вера гела
- једна четвртина шоље течног кастиљ сапуна (сапун који се прави од маслиновог уља, натријум хидроксида и дестиловане воде)
- 1 кашика бадемовог гела
- једна четвртина шоље топле дестиловане воде
- неколико капи етеричног уља по жељи (лаванда, јојоба, ружа)

У празну пластичну флашицу са пумпицом, од течног сапуна који сте истрошили, успите све наведене састојке које сте претходно сјединили и добро промешали.

Пре сваке употребе потребно је да бочицу добро промућкате, и саветује се да сапун користите док се туширате.

Рок трајања овог сапуна је два месеца.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas