Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
САВЕТИ

Нисте задовољне својим изгледом због малих груди? Ово су разлози због којих ћете их волети

Уколико мале груди сматрате својим физичким недостатком, време је да промените мишљење

1631117777_grudi.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Иако можда сматрате да су мале груди ваш главни недостатак, стручњаци тврде да оно има бројне предности.

Прочитајте још: ДИЈЕТА због које изгледа младолико, витко и затегнуто: Овако се храни ЛЕПА БРЕНА

 

Више уживате у кревету

На Универзитету у Бечу откривено је да су велике груди чак 24 одсто мање осетљиве на додир од малих груди. Разлог је врло једноставан - мање груди имају и мање масног ткива, па их је и лакше стимулисати.

Са њима дуже изгледате млађе

Када зађу у одређене године, женама с великим грудима исте се често опусте, па оне не могу да скривају своје године. Мале груди, за разлику од великих, дуже остају чврсте и подигнуте, па вас чине млађим него што јесте.

Отромбољене груди? Шта је то?

Проблем губљења чврстине за жене са малим грудима скоро и да не постоји. Једно француско истраживање открило је да ношење брусхалтера убрзава опуштање груди, јер онемогућава раст мишићног ткива. Жене са скромнијим попрсјем могу слободно да се појаве у јавности и без грудњака.

Можете носити све

Контролисати велике груди  у деколтираној хаљини или уској мајици је "немогућа мисија". Иако могу изгледати изазовно, власници сигурно није пријатно што се све време налази само на корак од бламирања.

Привлачите имућне мушкарце

Студија у показује да малене груди привлаче финансијски независне мушкарце. Ово се објашњава чињеницом да веће груди претпостављају залихе сала, што подразумева чешћи приступ храни. Како моћнијим мушкарцима такве "резерве калорија" нису потребне, неће имати ни жеље да се друже са женама које их нуде.

Привлачите зрелије мушкарце

Резултати једног истраживања показали су да мушкарци с афинитетом према великим грудима имају проблема са зрелошћу, а при томе су још и сексистичког погледа на свет.

Боље држање

Код мањих груди, тежина је друкчије распоређена по телу, па њихове власнице не морају бринути о хроничним боловима у леђима касније у животу. Исто тако, држање им је много стабилније, с обзиром на то да им груди не нагињу кичмени стуб према напред.

Прочитајте још: Пластичне операције су донеле БОТОКС ЗАВИСНОСТ, а обољева једна врста жена

Можете да бирате грудњаке

Код мањих грудњака, недостаци су тешко уочљиви, док се код великих види свака ситница. Без обзира на то да ли носите брендирани комад интимне одеће или јефтини брусхалтер, с мањим попрсјем можете се опуштено прошетати градом.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas