· · Komentari: 0
SAVETI

Niste zadovoljne svojim izgledom zbog malih grudi? Ovo su razlozi zbog kojih ćete ih voleti

Ukoliko male grudi smatrate svojim fizičkim nedostatkom, vreme je da promenite mišljenje

1631117777_grudi.jpg
Foto: Pixabay

Iako možda smatrate da su male grudi vaš glavni nedostatak, stručnjaci tvrde da ono ima brojne prednosti.

Pročitajte još: DIJETA zbog koje izgleda mladoliko, vitko i zategnuto: Ovako se hrani LEPA BRENA

 

Više uživate u krevetu

Na Univerzitetu u Beču otkriveno je da su velike grudi čak 24 odsto manje osetljive na dodir od malih grudi. Razlog je vrlo jednostavan - manje grudi imaju i manje masnog tkiva, pa ih je i lakše stimulisati.

Sa njima duže izgledate mlađe

Kada zađu u određene godine, ženama s velikim grudima iste se često opuste, pa one ne mogu da skrivaju svoje godine. Male grudi, za razliku od velikih, duže ostaju čvrste i podignute, pa vas čine mlađim nego što jeste.

Otromboljene grudi? Šta je to?

Problem gubljenja čvrstine za žene sa malim grudima skoro i da ne postoji. Jedno francusko istraživanje otkrilo je da nošenje brushaltera ubrzava opuštanje grudi, jer onemogućava rast mišićnog tkiva. Žene sa skromnijim poprsjem mogu slobodno da se pojave u javnosti i bez grudnjaka.

Možete nositi sve

Kontrolisati velike grudi  u dekoltiranoj haljini ili uskoj majici je "nemoguća misija". Iako mogu izgledati izazovno, vlasnici sigurno nije prijatno što se sve vreme nalazi samo na korak od blamiranja.

Privlačite imućne muškarce

Studija u pokazuje da malene grudi privlače finansijski nezavisne muškarce. Ovo se objašnjava činjenicom da veće grudi pretpostavljaju zalihe sala, što podrazumeva češći pristup hrani. Kako moćnijim muškarcima takve "rezerve kalorija" nisu potrebne, neće imati ni želje da se druže sa ženama koje ih nude.

Privlačite zrelije muškarce

Rezultati jednog istraživanja pokazali su da muškarci s afinitetom prema velikim grudima imaju problema sa zrelošću, a pri tome su još i seksističkog pogleda na svet.

Bolje držanje

Kod manjih grudi, težina je drukčije raspoređena po telu, pa njihove vlasnice ne moraju brinuti o hroničnim bolovima u leđima kasnije u životu. Isto tako, držanje im je mnogo stabilnije, s obzirom na to da im grudi ne naginju kičmeni stub prema napred.

Pročitajte još: Plastične operacije su donele BOTOKS ZAVISNOST, a oboljeva jedna vrsta žena

Možete da birate grudnjake

Kod manjih grudnjaka, nedostaci su teško uočljivi, dok se kod velikih vidi svaka sitnica. Bez obzira na to da li nosite brendirani komad intimne odeće ili jeftini brushalter, s manjim poprsjem možete se opušteno prošetati gradom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.