Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Опоравите кожу уз помоћ ДОМАЋЕГ ГЕЛА ОД АЛОЕ ВЕРЕ: Прва помоћ након сунчаног лета

Алое вера изузетно је делотворна код опекотина

1660127940_aloe-gb2aa32a5d_1280.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Алое вере са показала као један најбољих природних средстава који умирују кожу. Кад наносите средство које садржи алое веру, обратите пажњу да ова биљка буде заступљена у великом проценту.

Ова биљка садржи природни протеин алоин који има противупална и антиоксидативна својства.

Нарочито је делотворна ако вам је кожа црвена, упаљена и ако сте задобили опекотине. Једно истраживање у којој је учествовала 371 особа показало је да је алое вера посебно ефикасна у санирању опекотина првог и другог степена.

Прочитајте још: Уколико имате слабе и ломљиве НОКТЕ послушајте следећи савет: Доктори откривају како их можете опоравити

Опекотине првог степена су мање озбиљне. Препознаћете их по томе што је кожа црвена, осетљива на додир, влажна или отечена. Ако то подручје дотакнете, приметићете да побели.

Опекотине другог степена су теже. Кожа је поред поменутих симптома и прекирвена пликовима.

Гел алое вере охладиће кожу када га нанесете на опекотине, посебно ако сте га држали у фрижидеру. Порд тога, захваљујући благотвотним дејствима , помоћи ће кожи да се опорави.

Бонус видео:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas