Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СЕР МАЈКЛ КЕЈН ОТКРИО ТАЈНУ: За одлично здравље у 88. години заслужни УКРАДЕНА РИБА и ратни оброци, а ОВО је јео 15 година за доручак

Сер Мајкл Кејн каже да је тајна његовог доброг здравља храна коју је морао да једе током Другог светског рата.

1635932705_shutterstock_289205045.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Глумац Мајкл Кејн одрастао је у јужном Лондону и верује да га је недостатак шећера у исхрани због рационализације и количине рибе коју је морао да једе научио важним лекцијама о храни и исхрани које трају цео његовог живота.

Кејн је чак научио како да хвата зечеве и друге животиње када је евакуисан из Лондона на село да би избегао нацистичке бомбе.

Прочитајте још: Због чега су Бугари ТРЉАЛИ ЦВЕТОВЕ ВИСИБАБЕ о чело? Пет старих лекова који се примењују и данас

Срећа у несрећи

„Моје сећање на храну је ово, мој отац је био портир на рибљој пијаци у Билингсгејту и био је велики коцкар тако да никада није куповао бифтек јер је био прескуп, али је знао да краде много рибе. Тако сам 15 година јео рибу, сваку врсту рибе коју можете замислити, а касније сам схватио да је то веома здрава ствар."

Глумац тврди да прави најбољи печени кромпир који ћете икада пробати

"Још једна случајна здрава ствар за мене је био Други светски рат, ниси могао да добијеш шећер, ниси могао да добијеш ниједно од оних пића које сада имаш са свим овим шећером у њему. Онда сам евакуисан у земљу далеко од смога који је тада у Бермонџију био ужасан јер су сви имали пећи на угаљ - рекао је Мајкл.

„Живео сам на фарми шест година. Храна је била дивна. Део хране сам ухватио сам јер сам могао да престигнем зеца, хватао сам зеца штапом и давао мајци да кува за вечеру. Фазан, јаребица, памтим све те ствари. Размишљајући о томе, што се тиче здравља, имао сам много среће."

"А моја мајка је инсистирала да једем кашу за доручак 15 година. Имали смо и свеже поврће јер смо живели на фарми па бисмо ишли да крадемо купус.”

Одличан кувар

Кејн са 88 година и даље кува, а његов специјалитет је недељни ручак, и хвали се да прави најбољи печени кромпир који ћете икада пробати.

На питање шта је његова утешна храна, одговорио је: „Пре неколико година то су биле кобасице и каша, а сада је то кавијар!“

Говорећи раније овог месеца, Кејн је рекао да је "мање-више завршио" са филмовима.

Глумачка легенда сумња да ће се икада вратити на велика платна јер сматра да нема више шта да докаже у својој глумачкој каријери и посветио је пажњу писању књига због погоршања здравља.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas