Oglas
· · Komentari: 0

SER MAJKL KEJN OTKRIO TAJNU: Za odlično zdravlje u 88. godini zaslužni UKRADENA RIBA i ratni obroci, a OVO je jeo 15 godina za doručak

Ser Majkl Kejn kaže da je tajna njegovog dobrog zdravlja hrana koju je morao da jede tokom Drugog svetskog rata.

1635932705_shutterstock_289205045.jpg
Foto: Shutterstock
Oglas

Glumac Majkl Kejn odrastao je u južnom Londonu i veruje da ga je nedostatak šećera u ishrani zbog racionalizacije i količine ribe koju je morao da jede naučio važnim lekcijama o hrani i ishrani koje traju ceo njegovog života.

Kejn je čak naučio kako da hvata zečeve i druge životinje kada je evakuisan iz Londona na selo da bi izbegao nacističke bombe.

Pročitajte još: Zbog čega su Bugari TRLJALI CVETOVE VISIBABE o čelo? Pet starih lekova koji se primenjuju i danas

Sreća u nesreći

„Moje sećanje na hranu je ovo, moj otac je bio portir na ribljoj pijaci u Bilingsgejtu i bio je veliki kockar tako da nikada nije kupovao biftek jer je bio preskup, ali je znao da krade mnogo ribe. Tako sam 15 godina jeo ribu, svaku vrstu ribe koju možete zamisliti, a kasnije sam shvatio da je to veoma zdrava stvar."

Glumac tvrdi da pravi najbolji pečeni krompir koji ćete ikada probati

"Još jedna slučajna zdrava stvar za mene je bio Drugi svetski rat, nisi mogao da dobiješ šećer, nisi mogao da dobiješ nijedno od onih pića koje sada imaš sa svim ovim šećerom u njemu. Onda sam evakuisan u zemlju daleko od smoga koji je tada u Bermondžiju bio užasan jer su svi imali peći na ugalj - rekao je Majkl.

„Živeo sam na farmi šest godina. Hrana je bila divna. Deo hrane sam uhvatio sam jer sam mogao da prestignem zeca, hvatao sam zeca štapom i davao majci da kuva za večeru. Fazan, jarebica, pamtim sve te stvari. Razmišljajući o tome, što se tiče zdravlja, imao sam mnogo sreće."

"A moja majka je insistirala da jedem kašu za doručak 15 godina. Imali smo i sveže povrće jer smo živeli na farmi pa bismo išli da krademo kupus.”

Odličan kuvar

Kejn sa 88 godina i dalje kuva, a njegov specijalitet je nedeljni ručak, i hvali se da pravi najbolji pečeni krompir koji ćete ikada probati.

Na pitanje šta je njegova utešna hrana, odgovorio je: „Pre nekoliko godina to su bile kobasice i kaša, a sada je to kavijar!“

Govoreći ranije ovog meseca, Kejn je rekao da je "manje-više završio" sa filmovima.

Glumačka legenda sumnja da će se ikada vratiti na velika platna jer smatra da nema više šta da dokaže u svojoj glumačkoj karijeri i posvetio je pažnju pisanju knjiga zbog pogoršanja zdravlja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas