Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Трепавице постају краће, а стопала се шире: Шта нам се током живота ПОВЕЋАВА, а шта СМАЊУЈЕ?

Како године пролазе и наше тело се мења у корак са временом. Ми можда слабо примећујемо промене јер се гледамо у огледало сваки дан, али ово су делови тела које вам се сигурно током живота мењају, односно повећавају или смањују!

1648466403_people-gc5257a5ec_640.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Од зуба времена нико није успео да побегне, нажалост. Да ли примећујете код себе неке од ових промена? 

Прочитајте још: ЗАТО ШТО СТЕ ЗАСЛУЖИЛИ ОДМОР... АРАНЖМАНИ ЗА ХУРГАДУ И ДУБАИ СУ ДЕФИНИТИВНО ПОЈЕФТИНИЛИ УЗ САЈАМСКЕ ПОПУСТЕ ЧАК ДО 175€

Трепавице се скраћују: 

Длачице на трепавицама с годинама постају све краће. Често су разлог за то спуштени капци, различите алергије, недовољна нега или поремећена функција штитне жлезде. Временом се трепавице стањују и постају краће.

Нос постаје већи 

Визуелно - временом кожа око носа пада и нос долази више до изражаја. Али и технички, ткиво и хрскавица носа се мењају те долази до благог повећања. После педесет година крећу ове промене, а и врх носа креће да се савија на доле. 

Бокови се сужавају

Жене, а нарочито оне које имају врло женствену линију тела, закључиле су да им се с годинама струк рашири, а бокови сузе. Или барем тако визуелно делује, јер ако нам нарасте струк, бокови аутоматски изгледају уже.

Стопала се повећају 

Лигаменти и тетиве у стопалима постају с годинама нестабилнији, па се стопало издужује и шири. Дакле, може се догодити да ођедном приметимо како нам требају ципеле за број или чак и два броја веће.

Отисак прстију се мења

Научници са калифорнијског универзитета а су истраживали отиске прстију код 15.000 људи и открили да се они такође могу променити с годинама, веровали или не!. 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas