Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЦРВЕНО ВИНО

Жене, пијте ЦРВЕНО ВИНО! Поред осећаја опуштености повећаће вам и ПЛОДНОСТ

Резултати студије, која је спроведена у САД, показали су да жене које пију чашу црвеног вина седмично имају већу плодност него жене које не конзумирају вино.

1619537832_Depositphotos_55781261_s-2019.jpg
Фото: Депозит
Oglas

Научници сматрају да је то последица антиоксиданаса којима вино обилује.

У истраживању је учествовало 135 жена старих од 18 до 44 године које су у свој дневник записивале колико вина месечно попију.

Прочитајте још: Откривено шта се дешава у телу када ПРОГУТАТЕ ЖВАКУ

У том периоду редовно су ишле на ултразвучне прегледе како би имале тачне податке о фертилитету.

Резултати истраживања показали су да жене које редовно пију црвено вино, без обзира на друге факторе, имају бољу резерву јајника.

Научници напомињу да ови резултати показују да су у предности једино жене које су пиле умерене количине црвеног вина, односно пет чаша месечно.

Поред тога што ће вас чаша доброг црвеног вина опустити на крају напорног дана, највећа предност је повећање плодности код жена.

Прочитајте још: Разлози због којих је здраво пити обичну црну кафу

Осим тога, наглашавају да резултате овог истраживања треба узети са резервом јер студија није показала да је једино и искључиво црвено вино одговорно за повећање плодности.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas