Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРЕ И ПОСЛЕ

"ИЗГЛЕДА КАО АНЂЕО!" Српски фризер НАШМИНКО и ОФАРБАО своју баку из Ивањице (ФОТО/ВИДЕО)

Када видите фотографије пре и после трансформације, нећете моћи да верујете како мало шминке може да направи разлику.

1662390830_baka-miloratka.jpg
FOTO: Printskrin/ Instagram/ aleksandar_dramicanin
Oglas

Да су баке наша највећа подршка и инспирација, показао је својевремено и познати фризер Александар Драмићанин на свом Инстаграм налогу.

Као филмска дива

Александар је одлучио да обрадује своју баку Милоратку трансформацијом и са пратиоцима поделио фотографије пре и после.

Колико је унук вешт са шминком и фризуром, довољно је да видите фотографије и све ће вам бити јасно.

Прочитајте још: Пет начина да изгледате МОДЕРНО У ЗРЕЛИМ ГОДИНАМА као Џејн Фонда, Џоан Колинс и Хелен Мирен! (ФОТО)

Бака је просто заблистала и ако је судити по осмеху, уживала је у процесу.

"Моја најдивнија бака Милоратка", прокоментарисао је овај шминкер уз видео на коме се јасно види колико је заправо мало потребно да свака жена засија.

Драмићанин је баку офарбао у боју меда, а од шминке, акценат је био на њеним плавим очима које је истакао, комбинујући га уз ружичасти кармин. Исфенирана коса и шарена цвета блуза, модерног принта, направили су од Милоратке филмску диву.

Ово је одушевило пратиоце, а коментари су се само низали: "Кад порастем хоћу да будем Мика", "Свака част и за унука и за баку, бака је преслатка", "Јако лепа бака", "Прелепа жена", "Истински лепа жена", "Вау", "Дама", "Као анђео је", "Очи никада не старе", "Прелепа, предивна, посебна, невероватна"...

Александар је и прошле године приредио трансформацију и тада је открио да је Милоратка тада први пут фарбала косу.

"Моја БАКА! Волим је највише на свету! Поред свих прелепих жена које сам сређивао и даље си ти неко ко мене највише инспирише", написао је он 2020. године.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas