· · Коментари: 0
МОЋАН СТАЈЛИНГ

Екстензије и мачкаст поглед! Хелен Мирен у 76. години изгледа боље него икад у комбинацији за смеле даме (ФОТО)

Глумица је донела сјајан стил и прекрасан глам на Филмски фестивал у Кану 2022. године

1653915534_profimedia-0695465869.jpg
Фото: Profimedia

У петак, награђивана глумица присуствовала је пројекцији филма "Мајка и син" носећи фантастичну металик хаљину украшену шљокицама, као и пар Шопард минђуша са дијамантима и црне салонке.

Док је Миренина балска хаљина блистала из свих углова, њена глам шминка и тренуци фризуре украли су сву пажњу.

Миренова је трансформисала свој препознатљиви кратки боб у стил до струка постигнут дугим платинастим екстензијама, које су биле стилизоване у елегантан полуреп. Глумица је унела додатну драму са својом смелом шминком за очи - задимљеним мачјим очима, у комбинацији са ружичастим уснама.

Прочитајте још: Мама Илона Маска ОБОРИЛА РЕКОРД! У 74. години показала НЕВЕРОВАТНУ ФИГУРУ у купаћем од 636.000 евра (ФОТО)

Поред своје свечане модне комбинације, Миренова је на пројекцију донела добро расположење својим плесним покретима док се вртела по црвеном тепиху поред глумице и модела Енди Мекдауел.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ET Canada (@etcanada)

Икона на екрану је недавно говорила о њеној вези са индустријом лепоте као насловне звезде Људског издања за 2022. годину.

„Немојте ме погрешно схватити, волим лепоту и волим да гледам лепе ствари. Али не волим реч лепота, јер је повезана са индустријом лепоте, шминка и производи, нега коже и све остало,  јер мислим да то искључује огромну већину нас који нисмо лепи“, рекла је она. 

Прочитајте још: ОПАСНО ДОБРА ШМИНКА: У осмој деценији Хелен Мирен ОДРЖАЛА ЛЕКЦИЈУ из стила (ФОТО)

За Мирен, реч "лепота" дефинише људско искуство. "Постоје невероватно лепи људи на свету, и апсолутно је уживање гледати их, мушке или женске. Лепи људи су чудо за посматрање", приметила је она, а затим додала:

 „Али већина нас није лепа. Имамо друге ствари, које су једнако моћне као и лепота. И волела бих да видим да славимо те ствари… Волим реч разметљивост  јер мислим да сам самоуверена, представљам се свету, уживам у свету око себе. Мислим да оно што се зове индустрија лепоте треба да се зове индустрија разметања. Дајемо људима хвалисање."

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.