· · Коментари: 1
МОЋНО

Мама Илона Маска ОБОРИЛА РЕКОРД! У 74. години показала НЕВЕРОВАТНУ ФИГУРУ у купаћем од 636.000 евра (ФОТО)

Илон Муск је један од најбогатијих људи на свету. Бизнисмен је постао челник важних брендова као што су Тесла, Спејс Икс, између осталих, и акумулира импресивно богатство, што га је чак довело до тога да пожели да купи Твитер

1652857271_profimedia-0688311180.jpg
Фото: Profimedia

Много је речено о њему, његовим пословима, његовом новцу и његовој способности да послује. Поред тога, последњих недеља је такође коментарисан због интеракције са Амбер Херд, са којом је имао везу и која је тренутно на суђењу са глумцем Џонијем Депом.

Прочитајте још: Позната глумица у СЕДАМДЕСЕТОЈ години изгледа НЕВЕРОВАТНО у купаћем док ужива на Тајланду (ФОТО)

Међутим, овом приликом пажњу није украо тајкун, већ његова мајка Меј Маск, која је велики део свог живота била модел и радила у различитим земљама, укључујући Канаду. Увек се хвалила својом лепотом и због тога се етаблирала као велико име у индустрији.

Меј показала завидну форму

Жена, мајка не само једног милијардера, већ двојице милионера, овом приликом је дала сјајан повод да се о њој прича јер је оборила рекорд у магазину Спортс Илустрејтед. А то је да је постала најстарија жена која је позирала за насловницу публикације.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maye Musk (@mayemusk)

Са своје 74. године, Меј је показала заносну фигуру и сви су одушевљени колико ова дама изгледа добро у осмој деценији. Она је позирала са својом препознатљивом кратко ошишаном косом, а продорним погледом је потврдила да јој самопоуздања не мањка.

Папрено скупи купаћи

Поред Меј и купаћи костим крије занимљиву причу. Модел купаћег је украо пажњу, не само због свог изгледа, већ и због тога што га производи колумбијски бренд Маигел Коронел. На свом званичном сајту бренд има опис: „Двобојни једноделни купаћи костим са високо деколтираном силуетом, надувеним рукавима и дијагоналним надувеним детаљем у тамној боји који пада испод попрсја и завршава се на деколтеу."

Такође, на веб страници можете видети да одећа кошта 670.000 долара. Ова тема је веома важна, јер је то први национални бренд који је учествовао у реномираном међународном часопису и то су потврдили на својим друштвеним мрежама.

Прочитајте још: САМО БУДИ СВОЈ: Старији пар се облачи како хоће и сваки дан су као на модној писти! (ФОТО)

Поред тога, Меј Маск је на фотографијама које су снимљене за Спортс Иллустратед носила још један једноделни купаћи костим, то је Брума, који на веб страници може имати вредност од 560.000 долара и према опису је „купаћи костим из једног дела са високо изрезаном силуетом. Танак каиш са детаљима око отвора који се може подесити на различите начине.”

Коментари нису дуго чекали и многи аплаудирају Меј што је остварила своје снове и рекорд који је постигао појављивањем на насловној страни.

БОНУС ВИДЕО:

 
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.