Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
Сунгаит

За трендисетере и спортисте (ФОТО)

Модерне, унисекс сунчане наочаре за вожњу, плажу, трчање, риболов, скијање, пењање, планинарење, бициклизам, санкање али и активности у урбаном окружењу

1608148390_Sungait.jpg
Сунгаит - фото: “Сенруихенг”
Oglas

Иако би сунчане наочаре морале да вам буду при руци током целе године, нарочито на планини или на снегу, већина нас о овом комаду опреме почне да размишља тек с доласком лета. 

Ултра лагани Сунгаит је велика помоћ на јаком сунцу, фото: “Сенруихенг”

Прочитајте још: Заштита, али и “шминка” (ФОТО)

Уколико вам квалитет и функционалност значе више него фенси брендови размотрите производе “Сенруихенга”. Ова кинеска компанија специјализовала се за производњу наочара за сунце, високих перформанси по повољним ценама.

Малени одвијач је предвиђен да се носи као привезак за кључеве, како би био при руци када затреба,  фото: “Сенруихенг”

Модел Сунгаит Ултра Лигхтвеигхт Рецтангулар имају правоугаона сочива од поларизованог поликарбонатног композита УВ-400, што према медицинским стандардима гарантује заштиту од УВ зрачења А и Б типа.  

Рам од легуре алуминијума и магнезијума је лаган, отпоран и флексибилан (лако се прилагођава облику главе), а гаранција против ломљења је доживотна. Ширина оквира је 144 мм, а дужина дршкица 135 мм, висина сочива износи 42 мм, а ширина 62 мм, док је дужина носног моста 15 милиметара. 

Модел Сунгаит је доступан у више боја: сочива од плавог или сребрног огледала у раму од “кристалног” метала, браон сочива у златном оквиру, златни оквир са сивим сочивима, зелена сочива и металик оквир или црни оквир са сивим сочивима 

Прочитајте још: Привесци за кључеве, тактичке оловке, батеријске лампе... а када затреба - ОРУЖЈЕ (ФОТО)

Правоугаона сочива од поларизованог поликарбонатног композита, фото: “Сенруихенг”

Наочаре се продају у практичној футроли са тканином за чишћење и маленим 4 у 1 одвијачем од нерђајућег челика. У зависнодсти од боје стакала И оквира, цена се креће од 15 до 18 долара. 

Драган Шапоњић 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas