Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Четири знака да се СВИЂАТЕ свом пријатељу: Обратите пажњу, ево која понашања ће га одати

Уколико сумњате да се допадате свом пријатељу обратите пажњу на следећа понашања

1710248952_Foto-shutterstock-prijateljstvo.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Рос и Рејчел из чувене серије "Пријатељи" су прототип праве љубави која је управо изникла из дугогодишњег пријатељства. Међутим у реалности је то теже остварити него што се чини на великом платну.

Пре него што направите корак према свом пријатељу, битно је да будете уверени да су осећања обострана, а ту долази и савет тренера за састанке Џејкоба Лукаса. Он наводи четири знака да ваш пријатељ потајно сматра да сте привлачни. 

1) Дистанцира се од вас када сте у вези

Ако сте забринути да се вашем пријатељу не свиђа ваш нови партнер, можда то управо чини јер га привлачите.

"Кад год уђете у нову везу са неким, они увек постављају дистанцу између вас и себе, јер су заправо љубоморни", каже Лукас.

Ако сте слободни, ова љубомора би се могла манифестовати у томе што вам стално постављају питања о вашем љубавном животу јер „желе да виде да ли имају романтичну конкуренцију“.

2) Суптилно вас додирује

Можда је то рука на леђима када вас пусти да први прођете, или је можда у питању додир руке када вам додају тањир. Ако вас пријатељ потајно сматра привлачним, „Срушиће ту баријеру додира са вама у свакој прилици“, каже Лукас.

3) Лајкује само фотографије на којима сте ви

Јесте ли објавили своју фотографију на друштвеним мрежама са другим пријатељем или тренутним партнером?  Велике су шансе да вам такву фотографију неће лајковати, пише сајт Бест лифе. 

4) Сређује се због вас

Уколико се стално претерано сређује сваки пут кад треба да се видите велике су шансе да га привлачите.

(Сенса)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas